Friday, April 9, 2010

menghitung hari

kali ni i nak menghitung hari..kalau kawan-kawan i kat u lain bz hitung hari nk start final...i lak hitung hari nak balik umah...umt lain sikit dengan u lain sebab final je da start awl...ade kawan i start final pertengahan bulan empat..i lak pertengahan bulan 4 nie dah nak balik.. tiket i 16hb..

sangat mengujakan bila i da nak abis sem 2 nie...i menapak kat umt 3 tahun..maknenye tinggal 2 tahun je i kat umt.. tu pun tak la ckup 2 tahun, sebab i praktikal masa sem 6.. kirenya tinggal 1 setengah tahun je kat sini...

sepanjang setahun i kat umt..memang sangat best...kalau dulu mase i kat kat matrik, i lebih prefer nak studi sorang2..tapi ble i kat umt, i memang lebih banyak studi group..lebih effektif...nie la group studi i...

nie la group studi i..i sayang sangat group studi ni..


kadang2 bile group i da abiz studi kat library..ley sambung studi kat cafe lak...expecially kalau nak test + exam yang ley dianggap killer subjek..kalau sem 1, killer subjek buss acc..sem 2 ni lak statistik + ekonomi...memang sangat bes bile studi group..lebih faham...i ni kalau kat bilik..pegang buku sejam..pastu boleh tertido sampai 3 jam..=D siap gne buku tu wat tutup muka.. tu yang i kne studi group..at least tak la sampai tido mase tengah studi kan..


+miss shasha+fatin+akmal+tihin+zaher+epul+dance+
thanx 4 being apart of me...
mlm ni studi mareng same2 taw..

2 comments:

.MISS_SHASHA. said...

i love u too~~ xoxo

~ pat!h!nG ~ said...

t mesti rindu tempelak ko..huhu