Tuesday, November 16, 2010

berjalan-jalan, tapi aku tak berjalan ke sana..aku naik en mondok :)

tajuk entri nak panjang2..hehehe..semalam, aku ngan atin..gi mesra mall..aku ajak kak sha, tapi kak sha tak nak gi..bz kot..


kau tahu tak mesra mall jauh mana?? jauuuuhhhh kau tahu tak? 170km..hehehe..170 km, lia yang tulis masa dye upload gambar dia haritu..aku pown tak sure..tapi ratus2 km gak taw..dah le, aku malas nak cite banyak, jadi kau layan la gambar yang banyak eh..hehehe




lunch : sizzling, tapi sizzling kat mydin lagi better :)

tujuan aku gi mesra mall, 1 je..nak tengok wayang..keh keh keh...nak gak rasa tengok wayang kat ganu ni camne kan? hihihihi



nape rm7 je?? lenkali kalau kau nak tengok wayang, bawak kad matrix..baru murah..keh keh keh...lagi satu, tak ramai yang tengok wayang semalam..sebab ari bekerja kot??

ni la yg aku tengok : cuti-cuti cinta




finally, ada gak gambar berdua.. :)


sebelum balik, beli ni dulu..




sila abaikan tanda P yang kaler merah tu..hehehe

ni la 6 donut, yang goda mata aku


*******


ni cerita hari ni lak..hari ni aku gi KT, beli tiket lak..ingat aku tak beli tiket ke? keh keh keh..jarang aku gi KT time tengahari2 buta..lama gile cari parking..2, 3 kali pusing..last2 dapat gak..lunch, kfc sebab kat kfc sejuk ada econ..

macam biasa, aku ngan atin je
fatin

kali ni, try ayam baru ' mix mega crunch'..mega la sangat kan? rasa dye bese2 je..sedap agi spicy chicken

first time try..'3 layer tea'..kau nampak tak ada 3 layer?? rasa air ni macam gula melaka..sebab bawah tu macam gula melaka..macam minum cendol tapi bile nak feeling macam cendol..rasa teh datang..kau paham? hahaha..mampus la kalau korang tak paham..




nota kaki:
selamat hari raya aidiladha..
aku raya kat ganu..
fes time raya kat perantauan
sorry atin, ko kena teman aku lak..
even ko cakap tak nak balik sebab nak studi..
thanks 4 everything..

8 comments:

~fais~ said...

hahahaahaha
ak xblik bkn sbb 2...
reeeemmmyyyyyy???????

nadia said...

@fatin


'remmmy...!!!'
ye aunty..

keh keh keh

~fais~ said...

kesabaran amat d perlukan d cnie...

nadia said...

@fatin

kena buat nada tu sambil kuar cam omputih sikit..

har har har

' ya cik...ada apa2 lagi yang boleh saya bantu...'

aku nak omar rudy!!

~fais~ said...

hurm...ape nie....
sy nk kamu kemas blik bilik sy nie!

nadia said...

@fatin

hehehehe..
nak tengok wayang lagi ngan ko..

pastu, biar kite je yg gelak kuat2 sebab tak ramai orang tengok wayang kat mesra mall..hehehe

abdul rasyid..... said...

grrr lapa...bnyk tol mknn

nadia said...

@abdul rashid

keh keh keh :)