Monday, November 29, 2010

engkau la pujaan hatiku

walawehh!! tadi aku search 'engkau la pujaan hatiku'..tup tup kuar gambar zaiton sameon..hehehe..ni bukan salah aku, salah google image..hak hak hak


zaiton sameon zaman muda2..keh keh keh


hari ni, perjalanan panjang sikit..bangun2 tido, mandi2 hantar assignment public speaking..pastu ambik miemi kat unisza menapak lak kat pejabat pos keluarkan ASB..nak repair en mondok..kau tak tahu eh en mondok tu apa? refer kat sini. pastu hantar en mondok..brek dah ok lepas leburkan rm240..tu termasuk servis nak balik selangor


hohoho..miskin dah aku ni..pas setel semua, aku teman miemi beli tudung kat makcik dia..last2, aku bedal 2 shawl..dah lama tak beli shawl..keh keh keh..

shawl gipsi ni rm 18..murah tak? murah tak? kat online, mesti rm25 tambah postage rm5..yg ni aku beli rm 18 je

yang bead shawl ni lak rm 15..kat online shop pown rm 25 kan ? tu tak termasuk postage kalo beli online..tehee :)



dah lama nak beli shawl tu..tengok2 kat online shop..mahal lak..rm25 tak mampu aku aih..disebabkan teman miemi, aku beli la shawl ni..:)



nota kaki:
penat dah habiskan duit..nak duduk diam2 dalam bilik..mesti tak habis duit kan?

12 comments:

AesyaZealous said...

nak tgk ko pakai shawl nii

~fais~ said...

ko nk pkai nie??
hahahaha. biar btol...

nadia said...

@aesyazealous

hahaha..tengok le nanti

nadia said...

@fatin

asal? tak caya? aku pown tak caya aku beli shawl ni..keh keh keh..

ni pown corak paling simple aku pilih..kang aku pilih yg besar gedabak..kau tak nak jalan ngan aku..hehehe

Rara Farah said...

taley pkai shawl nie....muke bulawt...nnti makin bulawt

miemen said...

uiksss~~~~~
boley la ake menerai jap g...hehehe

nadia said...

@rara farah

muke kite pown bulat..hehe..ta;i ngade2 nk pakai gak..hehehe

nadia said...

@miemen

bole2x :)
aku da puas try sorang2 dari tadi..hehe

MiZ Rayy said...

sy bli kat nilai pon dapat harga tu... tp tmpat laen pling murah pon 20 je...

nadia said...

@miz rayy

hehehe..kadang2 kena pandai tawar2 harga :)

cik ayuri said...

bead shawl 2 ayuri beli rm12 jek..hehhehe

nadia said...

@cik ayuri

asal murah sgt?
jeles2!

hehehe