Thursday, December 30, 2010

bila semua orang update pasal bola, aku nak update pasal awek khairul fahmi..

ari jumaat cuti tapi tak effect pape pon kat aku sebab kelas aku tak start lagi..hehehe..tak balik ganu pun lagi


bila bola malaysia menang malam tadi..semua pompuan dah start I LAP YU, KHAIRUL FAHMI.. terus fofular dalam sekelip mata..hahaha


pastu, ramai la ngaku keeper malaysia tu kawan sekolah, kawan main bola masa kecik2 dll..keh keh keh


erk..awek2 kat luar sana..khairul fahmi tu dah ada awek..tak caya? klik kat sini


pasni, jangan ramai2 frust lak...


btw, congratez malaysia.. iheartmalaysia!



nota kaki:
suka kat player malaysia yang pakai jersi nombor 17 :)

10 comments:

forever love said...

sape weyh nom 17..amri yahya erk.? xpun kuna..haha

nadia said...

no 17, amri yahyah..:)

forever love said...

huhu...minat masa die kat selangor la..

nadia said...

orang tanjung karang tu..hihihi

forever love said...

haha..tue yg aku sokong tue..dekat je ngn umah aku..tp xpernah pun terserempak

teema chan said...

byk seyh kongsi link awek kfcm , huih , tmasuk sy :D hee

nadia said...

@forever love

muehehe :)

nadia said...

@teema chan

nak bagi awek dia glamer..hehehe

nadia rosle said...

urrrrrrr sini pun cerita sal awek kfcm?

nadia said...

@nadia rosle

sume orang cite eh? hehe
tak minat sgt pown kat kfcm
minat agi amri yahyah