Saturday, December 4, 2010

Day 04- A habit that i wish i didn’t have


aku tak la gigit kuku ngan masukkan 2 tangan..melampau tol..keh keh keh




sebut pasal habit, ni la aku try stop since aku sekolah rendah..tapi sampai sekarang tak dapat2 lagi..huhu..



kau ingat bes ke gigit kuku? bes wehy!! keh keh keh..konon2 macam bagi inspirasi time nga blur jawab exam..



tapi kan, malu gak tengok kuku pendek je macam budak2 punya kuku..zaman aku sekolah, kuku aku pernah kena letak solatape, sebab ibu tak nak aku gigit kuku..tapi sampai sekarang, still ada habit ni..teruk kn?



wehy, aku try stop habit ni taw! sebab nanti mesti malu bile nak kena sarung cincin..








nota kaki:
jangan bagitahu bakal mak2 mertua aku eh?
kang semua tak nak aku jadi menantu diowang..
hihihi

4 comments:

Anak Pak Muin said...

petua::gigit bnde lan lak..haha

miemen said...

mak cikkkkkkk~~~
nadia suke geget kuku......
tgk2 lah mse nak sarung cincin tu nnt keyh....
hihihi

nadia said...

@anak pak muin

hehehe..
nak gigit pe?

nadia said...

@miemen

shhh...
hehehe