Monday, December 6, 2010

Day 06- Favorite super hero and why


tanpa pikir seratus tujuh belas kali, terus aku pilih belah kanan tu hero aku..sebab :

1. jarang marah
2. kawan rebut remote tv
3. solat tak tinggal
4. sentiasa support apa yang aku buat
5. ayah terbaik aku (padahal mmg ada 1 ayah je..hehehe)



dengan 5 sebab dan sebab2 yang lain, yang belah kanan tu aku jadi super duper hero aku..



nota kaki:
belah kiri, super heroin aku :)

7 comments:

Shaofie said...

jemput baca entry. dan jemput juga mengundi saye yea.tq

http://shaofie.blogspot.com/2010/12/anda-mampu-mengubahnya.html

المملكة البيضاء لأمة اقرأ said...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

تقبلي مروري

Noona said...

syok nyaaa ayah nadia.... bestt... kawan rebut remote...huhuhuhu

Siska said...

hahha..comellah awak ni...mesti rapat gn ayah...

nadia said...

@noona

rebut remote tv sebab ayah asyik nak tgok cite dye je..hehehe

nadia said...

@siska

nope..rapat lagi ngan ibu..:)

Noona said...

hahahahahaa.....