Friday, February 18, 2011

un-break my heart

sejak dari 15 hb, aku hanya mampu buka new post..taip sebaris ayat..lepas tu terus tekan X.. hari ni dah 18 hb, satu entri pun aku tak up..bukan ramai nak baca entri aku..ye dak? aku buat blog pun saje2 nak cerita pasal life aku

*******


suasana : hujan
campak sikit efek bunyi hujan utk bagi kesan maksima

kalau frust sekalipun, aku rasa tak perlu duduk macam ni


aku : cinta tu macam apa je kan? bila kita nak, ada..tapi bila dah dekat perlahan2 cinta tinggalkan kita

kawan : kenapa kau rasa macam tu?

aku : sebab aku rasa cinta ni boleh buat main2 je.. macam aku, aku tahankan la macam mana, bila dah sampai masa...aku dah tak boleh nak buat apa dah

kawan : kau pernah dengar bunga bukan sekuntum, kumbang bukan sekor?

aku : #ayatcliche je tu.. aku manusia bukan kumbang, bunga

kawan : memang la..mungkin ada lagi yang baik untuk kau.

aku : susah betul nak lupakan dia

kawan : bertahun-tahun kau dengan dia, tak mungkin sehari, seminggu kau boleh lupa dia..lagi2 kalau kau pergi tempat yang korang selalu pergi

aku : kau nak tahu?

kawan : apa?

aku : aku yakin, kalau dia jodoh aku, pasti bersama..biar masa yang tentukan semua




nota kaki:
jangan menyesal jatuh cinta

6 comments:

azzey said...

CANTIK PLAK TGK GBR DLM SUASANA UJAN TU..:)

nadia said...

@azzey

hehe..gambar search kat google je :)

AesyaZealous said...

update la ui.. :) aku bace

nadia said...

@aesyazealous

keh2..idea tak mencurah2 ke ladang gandum...cemne nak update? hehe

Si Gadis Pipi said...

sabar k... i also have the same pblem.. percaya atas ketentuan tuhan

nadia said...

@si gadis pipi

:)) senyum selagi daya, ok?