Saturday, April 2, 2011

to dear future husband #2


based on oxford compact advanced-learner's english-malay, love is warm liking or affection..tu baru love, tak masuk love affair, love-bird, kau jangan nak hingat love-bird tu burung yang berkasih sayang lak! grr.. kau gi bukak page 854 & 855..aku malas nak taip maksud love-bird tu..

bila kau start sayang kat sorang tu, tolong la jangan mainkan perasaan dia! dan kalau kau tak suka dia, gi bagitahu awal2..jangan buat dia macam dah gila bayang kejar kau..

kau tak sedar, kalau kau mainkan dia sekarang, mungkin satu hari nanti orang mainkan kau pulak.. tapi masa sekarang, mana kau sedar kau mainkan dia..sebab kau rasa seronok, ramai yang sayang kau.

*my heart is fragile, please take care of it*



#dearfuturehusband, iloveyousomuch..even aku tak tahu sape lagi #futurehusband aku, tapi aku nak kau sedar, aku tak perfect dan aku harapkan kau jadi pelengkap hidup aku



nota kaki:
cinta tu memang menyusahkan bila kau tak reti nak jaga elok2

2 comments:

norsharmila said...

yg love tu wt sendiri ke? comelll sgt! ajar la ;)

fazey said...

@norsharmila

a'aa love tu buat sendiri :)