Saturday, July 23, 2011

part time job #1

alih2, harini dah nak dekat 2 bulan aku keje part time..
seronok? boleh la.. kekeke
keje aku 10 pagi sampai 10 malam
hambik kau.. 12 jam.. aku nak lari2 balik rumah pun tak boleh sangat
jadi, for lunch, aku bawak bekal ari2.. yup, ibu yang banyak tolong aku..


dinner? kul 10 malam, bila baliik rumah, baru aku dinner
fun ok? aku keje kat kedai silver..
gelang silver aku yang satu tu, memang tak pernah hitam la
aku dok cuci je


aku keje dengan sorang akak dari seberang
tapi dia dah kawen dengan orang sini
bos pun bes..
time awal2 keje, dia kata salary aku RM700
tapi bulan lepas aku dapat dekat RM800++
termasuk komisen jual bangel stainless steel


tapi part yang aku tak leh lupa masa belajar tindik telinga
shaking 1 badan kau tahu?
time practise kat span, tak shaking langsung
bila ada costumer mintak, leh lak aku shaking
tapi 1 customer je la aku shaking, lepas tu.. boleh dah tindik telinga budak2



*to be continue*



nota kaki:
aku rasa lama bebenau aku tinggalkan belog ni

2 comments:

myra yusreena said...

huu..ketar2 tgn nak tindik,gerun jek customer nk tndik situ..hoho

fazey said...

@myra yusreena

keh3..
satu customer je badan shaking
cool down dulu, pastu tindik telinga dia.. ;p
tapi sekarang ni dah ok :)