Saturday, August 20, 2011

berjimba di smkaks






2, 3 hari iftar kat sekolah dah lepas.. finally aku berjaya gak jejak kat sekolah sebab last sekali aku gi sekolah masa umur 18 tahun..kekeke apa yang aku dapat dari iftar merangkap reunion the x generation ni?




1) ramai yang datang, dalam 50 orang yang datang..majoriti pompuan yang datang


2) makanan yang terlalu banyak, sampai ada yang aku tak makan

3) kolah wujud lagi, port yang best tok mandi ;p


4) aku rasa aspuri aku makin maju sebab ampaian berbumbung, yang mana dari aku form 1 kot aku tunggu ampaian ni..last2 junior yang dapat

5) nyamuk makin banyak..

6) bilik guru pun dah bertukar

7) koop yang pernah aku jaga pun dah berjubin, zaman aku bersimen je

8) dewan makan dah naik taraf. tapi aku tak sempat nak jejak DM


9) semua kata aku makin sihat waalfiat..keh3..except cikgu shamsinar.. kita kena caya apa yang guru kelas kita cakap kan? kan? kekeke.. tapi siyes, aku makin sihat.. campak je aku kat perak atau tganu, boleh je aku hidup


10) aku rasa malam tu aku tido dalam 2 jam je.. tu pun banyak kali terjaga

11) kelas pun dah bertukar.. kelas aku masa form 4 dah tukar jadi apa tah


12) penat aku, miemi, ct & zurena cari cikgu shamsinar.. kete ada, tapi tak jumpa orangnya.. bila telefon, takde yang jawab.. tapi lepas tawaf bangunan sekolah banyak kali, akhirnya tak kempunan jumpa guru kelas kitorang masa form 4 & form 5


13) terkilan tak dapat jumpa ustaz sa'er sebab aku balik 2 minit awal..

14) dapat jumpa kawan2 lama.. ada yang aku last jumpa masa dorang form 3 sebab dorang pindah sekolah lagi bagus

15) dapat belajar banyak jalan sebab miemi ajar masuk macam2 highway.. kekeke..miemi.. aku jumpa jalan balik k.. tak sesat ;p




notakaki:
percaya tak? ciput je gambar yang aku ambik.. tak sampai sepuloh pun..

6 comments:

myra yusreena said...

pcaye2..hihi..seronok sgt g skola,smpi xsempat nk ambik gmba eh? hikhik

fazey said...

@myra yusreena

a'aa.. rasa malas je nak cekau kamera dalam beg.. hihihi ;p

atiqsalleh said...

ok la tue.. at least tido.. aku tak tido.. haha

AesyaZealous said...

naseb baik gmbr aku xde..sume gmbr aku hodoh2 time pagi nak balik tu..haha

fazey said...

@atiqsalleh


kalau tak tido, risau gak sebab aku nak kena bawak kete

fazey said...

@aesyazealous

ada kat kamera orang lain.. ;p