Friday, September 9, 2011

orang lain raya, dia nak kahwin #1

Assalamualaikum readers..

haha.. bajet macam ade yang rerajin bukak entri aku kan..its true! Orang dok sebok2 nak makan ketupat, rendang, nasi impit dan sewaktu dengannya.. aku dengan family aku dok sibuk dengan event terbesar dalam family aku, en abg kawen

tapi sape kata, kitorang tak raya? Raya tahu? Even pakai baju tahun lepas..kekeke.. sebab ni tahun last boleh sedondon 4 orang..sempat lak kejap perut aku ni nak meletup masa raya pertama.. ;p




gambar 1 : empunya nama yang kawen


bila raya kedua, baru kelam kabut pack segala bagai baju sebab malam nya nak gerak gi terengganu.. konvoi naik bas.. en abg sewa bas :)


for the last time, aku pakaikan sampin tok en abg.. lepas ni, kak efa pakaikan lak.. tetiap tahun, aku pakaikan sampin tok en abg tahu?
[err.. #dearfuturehasben, ai reti tau pakaikan sampai walaupun yu tak suka sampin kan?kan?]

terlebih anggota = ejul



sebahagian rombongan en abg



muka abg yang konon2 eksited, tapi dalam hati dup dap dup dap..kekeke


dah sah dah pun... sekali lafaz je! abg, u deserve it :)



esoknya, majlis bersanding kat motel desa, kuala terengganu

baju 1st, pakai kejap je sebab cecepat tukar baju lain untuk potong kek




baju 2nd, sponsor tahu?


one of the favorite, tapi tak sempat nak edit :(






secara offically, aku dah serah perletakkan jawatan sebagai tukang iron baju keje en abg..



notakaki:
tahu tak, entri ni dah tersadai 3, 4 hari? muehehehe..












4 comments:

.MISS_SHASHA. said...

cantik! muka abang nadia sejibik muka nadia! hehe

fazey said...

kak sha :

muka kitorang muka fotostat eh? sama je.. hehehe.. tapi kan, kitorang tak rasa pun muka kitorang sama..hehehe

Anonymous said...

abg die hensem..
adik x...
mane le same..
xcaye tnye gua iaitu abg die sendri..ker..ker..ker

fazey said...

@anonymous:

adik dia cun la kan?
skodeng je abg aku ni.. kah3..
pasni tak leh la nak kutuk memacam kan?