Sunday, April 8, 2012

impian

sumber gambar [SINI]


mata menatap helaian-helaian kertas
kaku.
dari 2011 menjadi 2012

2011
ayah pergi mengadap Illahi
mungkin itu yang terbaik untuk beliau dari terpaksa menanggung sakit

2012
suasana baru
berharap mampu memberi ijazah kepada diri sendiri


terlalu banyak impian mahu digapai
mungkin 2012 adalah tahun terbaik.










3 comments:

~fais~ said...

lama tak berkunjung, ari inie aku datang.. tahniah kat abg ko.. kak efa dah nak ada bby.. ko nak jd mak sue la ni? hik hik hik... for your engagement, aku datang 28 hb. ak cancel aku pnyer dinner be cz of you.. wahahahaha.

~fais~ said...

dah lama aku tak berkujung ke sini.. bnyak bnde yang ak terlepas pandang.. tahniah kat abg sbb nak dapat bby.. :)
about your engagement, aku g 28hb, aku cancel aku pnyer dinner be cz of u..dear. da...

fazey said...

@fais..
siriyes datang 28 hb? gumbiranyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaa !