Wednesday, July 14, 2010

aku rindu...

~ rindu nak dok kat ann 310..rindu nak sembang sampai tak hengat dunia

~ rindu nak kacau su & zack...sampai dowg naek tension dengan aku..

~ rindu nak stay up sampai pagi sebab layan movie..

~ rindu nak masak bubur segera tyme stay up

~ rindu nak curi2 basuh periuk nasi kat sinki sebab periuk nasi tak ley bawa..aku je selamba badak bawak periuk nasi

~ rindu nak buka pose same2..tyme tu nampak sangat nak berjimat..ayam seketul..makan 3 orang, sayur tok aku & su je sebab zack tak makan sayur & kuih rm2..jadi 1 hari tu tak kan kuarkan kuar lebih dari rm 3

~ windu nak kemas bilik sama2..masing2 tarik barang bawah katil & sapu sampah..zack lak rela hati bersihkan kipas..tats y..kipas kat bilik cam laju je..hehehe

~ rindu nak gi makan kat kedai air buah gelas besar

~ rindu nak curik teddy zack pastu gantung teddy zack kat ampaian luar

~ rindu nak makan lauk yang su bawak pas balik dari umah

~ rindu nak naek katil su..sebab memang niat kitowg nak kaco su wat assignment

~ rindu nak guna broadband su

~ rindu nak online kat hostel..sebab tyme tu tak semua blok dapat wireless..laju siot...bes je online

~ windu nak makan eskem..beli sampai 1 bekas..pastu makan ngan roti

~ windu nak makan secret recipe sampai pernah beli sampai 6 slices



nota masyam..
rindu kat rumet ann 310

No comments: