Saturday, July 24, 2010

picnic.bersama.mereka

salam...assignment saya sudah hantar..oke?? yeay!!! entri ni sebenarnye dah ade lame tapi tak post2 sebab bz dengan keje segala bagai...hari tu, tuan punya belog berpicnic kat pantai tok jembal dengan member2...mari2 cuci mata..:)

saya suka kawan dengan mereka... mereka yg bersama-sama menghabiskan makanan ialah..

tukang kopek durian : epul

kanak2 ribena : zaher

pelakon main masak2 : fatin

sista : ksha

orang kuat picnic a.k.a tukang masak nasi : tihin

geng suka sup : aiman

tetamu istimewa : khalis

.....................................................................


sangat seronok berpicnic..tambah2 lagi, cuaca nice je..tak panas sangat..tak mendung...makan sampai tak hengat dunia...sebab sedap..thumb up kat tihin & ksha yang sanggup bangun awal2 pagi sebab nak masak..

khalis & zaher



ksha & epul



aku, tihin, fatin


fatin & ksha
geng bangun awal sebab nak masak.. :) tengkiu2x

makanan kami
nasi ayam.fries.sosej.fishball.durian




..................................................................................
sebelum picnic (lebih kurang pukul 12)
saya & fatin menapak kat rumah ksha & tihin lebih kurang kul 12..yang penting siap sempat snap the making of picnic oke?

ayam yg diletak segala bahan2..
mati lah kau ayam..aku nak goreng kau!!!
sup

nasi kepada nasi ayam wink*wink*


kalau zaman dulu2..mak kita semua masak sambil tengok tv..sekarang dah advance..masak sambil layan fesbook, youtube..tak tahu lak pulak ti cucu & cicit korang watpe lak time masak...(,")

2 comments:

.MISS_SHASHA. said...

hahaha
i like this entri!!
nnt kita picnic lagi!

nadia said...

ksha..wokey...
ti kite makan puas2 lagi...