Monday, August 16, 2010

apa nak jadi dengan dunia sekarang,salleh gregor samsa kau memang cukup hebat!!!!

tadi aku sempat blogwalking..memang minat aku, kalau takde keje, stalker blog2.. tibe2 tengah baca belog nadia bayu, aku ternampak manusia ke apa ntah..ada hati nak lawan mat saleh..sebab tu dye latak nama SALLEH GREGOR SAMSA.. sekali aku baca macam samosa pown ade gak..



*kelik utk kasi lagi BESAR punya*

eh, budak!!! puasa tu rukun islam..kau tahu tak rukun islam ke berapa?? nak aku ajar?? fine!! kau kan memang dah cukup hebat!! siap nak buat kitab kau sendiri..pandai ko eh? siap taw kalo nak argue ngan owang, ko mesti kalah punya...sekarang ni, ko da start ke draft kitab terbaik ko tu?? dalam fb, ko punya la beriya-iya..kalo ko taw ko tu nape ko da private kan atau tukar nama ko dalam fb...siap ko privatekan blog ko..asal?? aku paham, ko tak nak penat tangan nak approve orang yang tibe2 add ko sekali gus..aku paham..ko penat nak balas orang yang komen ko bertimbun-timbun kat blog...ke ko rimas sebab follower ko tibe2 makin ramai secara tibe2? wa caya la sama lu...!!! pandai wat publisiti...


(dua2 belog, ko private eh??)

nota kaki:

marah kat manusia yang tak reti bersyukur~~

2 comments:

Ajai / Fais said...

astagfirullah...

mungkin dia lupa bahawa mati itu benar..siksa di alam kubur itu benar. disoal malaikat mungkar & nakir itu benar...

moga Allah kurniakan taufiq dan hidayah buat dia dan moga Allah pelihara iman kita..

nadia said...

ajai/fais..
mungkin dia tak didedahkan dengan mati, alam kubur, malaikat..

kita doakan dye insaf..