Tuesday, August 24, 2010

tolong faham perasaan aku sekarang!!!!!

gila hampeh kn?
ley lak aku emo2...
ye..aku taw aku tak ley nak ubah group aku..
cuba korang kat tempat aku...
selalu 1 group ngan fatin...
ni ko akan keseorangan..
perghh..
ko ingat senang ke nak lawan perasaan ni..
sedih+menyampah..
k, fine..
aku ade basic account...
tapi sume belajar account kot..
sem 1..
bukan aku je dapat result ok subjek account tyme sem 1..
aku tak kisah di move ke group yg akan present account..
at least, bagi la sorang mmber rapat aku masuk group ni gak..
wehy!!!! siyes tak bes langsung sorang2..
da tu 1 group ngan orang yang tak rapat...
memang hampeh la..
aku try pikir positif...
k, salah satu yang kitorang present akan masuk final..
kire cam advantage la..
tapi...
setiap kali ade orang buka cite pasal group shipping & law,
aku terus jadi emo...
& 1st tyme kat umt, aku nanges sebab subjek..
selalunye aku marah + geram je..
arini da ternanges lak..
tak ley kawal...
member rapat wat discussion,
kite dok sorang2...
aku taw...
ti mesti ramai yang cakap...
tukar group je kot..
dah tu ngan dak kelas je..
bukan dengan orang lain pown...
tapi aku peduli ape..
ni yang aku rase waktu ni...
ke yang aku rase sampai abis group baru aku present...
=.="







nota kaki:
tibe2 badan rase panas, jgn lak kate nak demam
tolong advice aku..=.="

5 comments:

aku dan hidupku.. said...

tp ak pon xtaw nk wt cmne...
ak bkn xnk ikot ko...
tp ko pon taw an...ak pon nsb dapat b je akaun...
2 pon kira e2 yg ak mmpu...
ak bkn xnk ikot ko...
nk ssgt...
ko ngat ak suke ke ko xde??? cm td ak diam je..
xtaw nk borak ape...
salu kte berdua je...
law ak wt ko marah..sory la...
ak xde niat pon nk biarkan ko sowg2.... maafkan ak....

aku dan hidupku.. said...

sory law ak wat ko marah...
ak xde niat pon nk biarkan ko sowg2...
ko pon taw an...ak mmg xboleh law akaun...
result dlu pon jz dapat b je...
e2 pon kira ak da perah tnaga tuk study...
ak mmg xboleh...
ko ngat ak suke ke ko xde???
tgk td la...ak diam je...xtaw nk ckp pe..
salu nye ko ade....
cm td ko xrply msj..ak ngat ko marah sgt...tp ble ksha tnjuk tweet ko br taw yg hp ko tertggl...
ak xde niat nk tgglkan ko...
maafkan ak....

nadia said...

aku dan hidupku a.k.a fatin...
sorry..
fon aku dlm kete..
da kat library..
malas lak nak turun balik...
itz ok..
tdi je teremo sangat..
muehehehe..
tapi sekarang da ok...
hopefully aku akn ok sampai abiz aku present..:)
thanx 4 being my friend..

Rina (◕‿◕)✿ said...

eh nak nyibuk sikit tp xd kne mngene ngan entry hehe

xd shoutbox ek?

rina follow tau!~

giler zack tu, tiap kali refresh blog tu, ad la 5 6 org bru follow =_="

nadia said...

rina:
ade la shout box..
kat bawah fs..
hehehe...

zack tu da glamer...
tu yang ramai gile follow dye...
tak taw la pula bape banyak dye dapat wet dari nuff..:)