Friday, September 24, 2010

bergembira ada batasannya

tajuk entri baik je kan? ko ingat aku ni jahat sangat...hahak... bukan macam hamzah, blog dye dulu bersih..sekarang...?? hahaha...korang sendiri baca la...mesti traffic blog hamzah tinggi.. tapi bese la..manusia, makin dihalang, makin suka..


hari ni, ksha plan nak gi karok kat giant, peneraju harga rendah.. plan punya plan dari 2 biji kete = 6 orang terpaksa tuka jadi 1 biji kete = 5 orang, mana bole sumbat sampai 6 orang kat kancil a.k.a en mondok..sumbat 3 orang kat seat belakang pown zaher da bising2 sempit.. sebab sume sihat2 belaka..

1st:karok..mula2 aiman yg suci murni nak nyanyi 1 lagu (nak gi solat jumaat) pastu ley sambung balik, epul yg macam da ada 2 tanduk kat pale lak, nak ambik terus 10 lagu..so, korang paham2 sendiri eh...abg yang jage kaunter cakap, karok tutup kejap kul 12.30 sebab hormat orang gi solat jumaat (ni yg aku salute kat ganu!!!)..


last2, aiman yg suci murni, epul macam ada 2 tanduk kat pale & zaher gi solat jumaat dulu..(kan da ilang tanduk kat pale epul ni..)


lunch, arini aku bedal triple cheeseburger..da lama tak makan ch eeseburger..aku ingat, last tyme aku skola..zaman tak reti lagi nak makan apa kat mekdi..


pastu, aku sumbang suara aku yang da memang2 sah sumbang kat giant..T__T dengan harapan suara yang sumbang ni, ala-ala macam nak soh ujan turun..dem!! tapi tak hujan pown..xpe..nanti aku nyanyi sumbang2 lagi...


pas suara da serak2 basah sebab da nyanyi 5 lagu pilihan sendiri & back up singer utk 22 buah lagu yang member2 aku nyanyi (OMG, kitorang nyanyi 27 buah lagu!!!) kitorang blah dengan muka yang macam gumbira sebab dapat menjelezkan manusia2 yang tak dapat bilik karok..

then, cari barang kat mydin..



last destination, air buah gelas besar..terus insaf tak nak b
eli yang gelas besar, sebab hari tu tak habis..kali ni beli yang gelas sederhana..=) membazir amalan syaitan.. tapi $%^& asal la laksa tak sedap macam yang miemi makan haritu..kuah pown tak panas..kali ni macam seronok tengok aiman yg macam da penat nak habiskan air dalam gelas besar dye..hahaha..sape soh order yang besar!!


pas hantar mereka dengan selamat kat rumah masing2, aku pecut dengan en mondok, gi isi minyak..risau sebab da nampak kaler oren kat tepi meter kete..





nota kaki:
tak penat pon hari ni sebab bukan aku yang drive..=)

2 comments:

.MISS_SHASHA. said...

haha, why x ajak ksha g isi minyak?? cian g sorang2. but, so much fun today! xoxo

hugs

nadia said...

ksha:
hehehe..xpe...
masa nak balik tu, baru macam isau je bile tengok minyak da nak habis..


me too...
penat gelak sampai senak perut ni..:D