Monday, October 25, 2010

azimat zaman sekolah

zaman aku sekolah agama ; pakai tudung labuh..tak sangka? sila lah percaya...


. jangan nak kutuk orang yang ngajar kita , tak berkat .
gila ar kau, dah la ngajar kau.then kau nak kutuk2 pulak..adess~~ terasa*


. bila pegang jawatan, buat sehabis baik..even time tu sume menyampah kat kau .
mana tak menyampah, dah kau skema nak mampus..


. puasa isnin + khamis .
amalan sunat ; i'm happy wif that


. solat jemaah .
biarpun malas gile nak gi musolla pagi2..


. tersengguk2 dalam kelas masa cekgu ngajar.
cehh~ normal masa zaman sekolah..sekolah asrama kn?


. al-mathurat , yasin , al-quran .
pendinding diri :)


. breakfast ; wajib .
lagi2 kalau hari jumaat, breakfast makcik DM sedap (nasi lemak) even lepas tu, ramai gile kat toilet har har har.. :)


. kawad .
suukkaaa..biar pown muka berbelang dari form 3 sampai form 5


. iman .
kelas impian aku, kelas akaun tu :) since dari form 2, nak masuk kelas akaun..prefer akaun dari sains tulen + sains techno

. cari la aku ; form 5 .

. bahasa arab .
pening belajar especially form 4 + 5


. add math .
tak pernah lulus, except masa spm..tu pown dapat 7D..har har har..nasib baik lepas masuk matrix & ada member aku, masa 1st ujian, add math ley dapat A tapi math mode ley lak fail..siyes lawak time tu..


. hari guru .
bes, tema merah + putih ; kasih sayang..salute sape yang hias dewan !! bukan aku eh yg decorate..!





nota kaki:
tetiba rindu zaman sekolah, nak buat macam mana kn?

4 comments:

Aizuddin Hanis said...

so sweet zaman persekolahan..

nadia said...

@aizuddin

hehehe..
sweet erk??

~fais~ said...

oh..
bdk sek agama upe nye...
:))

nadia said...

@fais a.k.a fatin

har har har..
ko nganjing aku tu namanye..

;p