Saturday, October 2, 2010

cinta tak kesampaian

aku sayang nak mampos kat ko..ley lak ko buat cenggini ngan aku kn? 2 tahun da aku ngan ko..takkan ko da nak clash ngan aku? ish ish ish


aku ingat lagi..1st time aku jumpe ko, ko da wat aku gile bayang..cam kapel2 lain la..mandi tak basah, makan tak kenyang..tido tak lena...


tapi nape sekarang ko da berubah...?? takkan aku nak cari yang lain? ko senang2 je macam nak lepas aku..


aku geram, frust kat ko..sampai ati ko erk..


tapi bile sampai 1 ketika, aku da tak ley jadi geram..aku jadi sedih teramat2 sedih..tapi aku takkan menangis sebab ko..

nokia express music 5310..nape ko nak rosak? dem ar..da la duit ptptn aku mmg da kering..aku bajet nak guna ko sampai aku keje taw..ko tengok syg gle aku kat ko..sebab ko 1st fon yg aku beli..takde second2 hand ni..tu yang aku sayang nak mampus nak ko..pastu aku beli ko guna duit plkn, rasa teruja nak beli ko sebab tyme tu result spm aku ok..kire macam adiah tok diri sendiri...


tapi, ko wat tak de perasaan lak kn? adoi..mana aku nak cekau duit??








nota kaki:
idup aku da separuh ilang, sume gara2 5310...
T________T

8 comments:

bukudiarysofea said...

haha! aisehhh. wat cuak je.

nadia said...

sofea:
hahahahaha....
hfon rosak..
syg gle kat fon tu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kan dah cakap ari tu jangan dengar selalu sangat kan kan rosak

bukudiarysofea said...

sebenanyekan, nama blog je sofea tapi nama betol sara. hehe :)

nadia said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o>>>

bile masa cakap soh jangan dengar selalu?

hehehehe

nadia said...

bukudiarysofea a.k.a sara>>>

hehehe..

kali ni, da letak nama betul..
da tak silap..=D


memang tak ley nak follow blog ke?
dari tadi cari..
tak jumpa2..

bukudiarysofea said...

dah jumpe kan. kat navbar.
:DDDDD

nadia said...

bukudiarysofea a.k.a sara>>>

da follow da..hehehe, =D