Wednesday, October 6, 2010

jom honeymoon

penat2 lu packing beg, kemas gile bagai sebab nak honeymoon ngan bini atau laki tercinta..eksited lebih, baru kawen la katakan..nak gi honeymoon kat oversea..dalam pale hotak dok bayang da..

**mahu shopping banyak**

**ambik gambar sebanyak mungkin, almaklumlah dapat hantaran dslr**

**duit hantaran nak bawak lari sikit tok shopping**

**nak beli apa kat sana..**

**baju bape helai nak bawak**


sume korang da fikir..


kat airport~~


"maaf ye incik, puan..anda tak ley fly kuar malaysia.."


lu da start nak ngamuk, pasangan lu..tenangkan lu..


lu pikiaq2..asal la tak ley kuar msia..passport da lama da renew..
tinggal nak luput je..



check punya check..rupa2..lu tak bayar lagi ptptn..
demm demm



har har har
padan muka lu..
pinjam pandai, bayar tarak reti.
walaupun aku tahu ptptn tu macam along berlesen



.....................................



zaman lu blaja kat u..


awal2 sem tunggu ptptn masuk,
dalam kepala pikir, nak belanja awek, beli fon baru
check2 akaun bank, ada baki 2ribu lebih sebab da tolak yuran awal2..
lu rasa lu ar paling kaya..


sekarang??
lu tak dapat gi honeymoon sebab tak bayar ptptn





nota kaki:
honeymoon kat malaysia pown boleh..
kan jana pendapatan negara...
har har har

2 comments:

aku dan hidupku.. said...

ko mngajor owg suh xbayar ptptn ea??
kuang asam...

nadia said...

aku dan hidupku a.k.a fatin>>

sis...
aku tak ajar dowg tak bayar ptptn..
har har har

aku just cakap je honeymoon kat msia ley jana pendapatan negara..

~~sila bayar ptptn ko jugak bile da habis blaja~~

*tengok, aku bagi nasihat lagi ni**

lalalalala~~