Tuesday, October 19, 2010

rindu nak masuk longkang..pffftttt

1st aku baling, masuk longkang...esok aku baling masuk longkang lagi..memang puas masuk dalam longkang..har har har..

memang normal untuk aku, masa main bowling, mesti masuk longkang..bowling ni aktiviti wajib tiap kali balik rumah..bes woo..selalu main bowling bila ngan family aku..siap ada penyokong setia wehy..

. dari kiri, tasha, danial, nurul, ekal, ellys, & muka abg yg separuh .
. penyokong setia .


even masuk dalam longkang beratos-ratos kali, dowg still sorak..har har har..main bowling ni memang gian..kadang2 pakcik + makcik aku datang lepak kat port klang, then pastu mesti main bowling..memang rapatkan hubungan family..=)


si ibu & menantu-to-be
prestasi ibu selalu naik turun, 1st frame mesti gempak, then jatuh menjunam =)


ayah, jarang nak ikot kalo kitowg main bowling sebab tak sanggup nak tinggalkan awani kat rumah =)
. TER, terengganu .



siyes wehy..sekarang aku tengah rindu kat bowling.rindu bowling kat klang parade sebab kat klang parade, murah...satu frame rm5.30..tapi aku murah sikit sebab siap2 bawak kad matrik..nak main banyak kali dengan harga yang murah..har har har..

kalau main kat TER, 1st frame rm7...ouh~~ tak sanggup eden...mahal2...pastu bola licin...lagi aku tak sanggup..lagipun member2 tak minat bowling, dowg prefer karok...tats why, banyak gile gambar karok dalam lappy ni..




nota kaki:
nak cepat2 habis sem,
nak gi klang parade..
nak main bowling!!!

6 comments:

hiro said...

keh2..xpe2.

nadia said...

hiro>>

sekarang ni, yg penting masuk longkang..
bukan jatuhkan sume pin..

har har har..

platipus said...

aku pon bukan reti sgt boling ni

nadia said...

platipus>>>>

ko campak je bola boling tu..
=)

platipus said...

aku tak campar..aku sepak..hebat tak?hik hik

nadia said...

platipus >>>

jgn lupa, tanduk skali bola boling tu..
baru mantap..

har har har