Tuesday, October 19, 2010

bahagia bila beliau sentiasa ada di samping aku..

kau masih ada ayah yang sentiasa memahami kau..especially bile kau tengah sengkek hujung2 sem..siap pesan suruh rahsiakan dari ibu & abg kau sebab tak nak kau kurang belanja..bagi ayah, sanggup dia berlapar dari tengok kau kurang belanja..tu la ayah..jarang tunjukan kasih sayang..sampai kadang2 aku terlupa aku ada ayah yang terbaik kat dunia ni



. kekasih pertama .




kau tengok ayah kau duduk depan tibi 24 jam..sampai kadang2 rasa nak rebut remote tv je ngan ayah kau..sebab ayah kau dah berjaya rampas takhta ''kaki remote" dari kau.. sebenarnya kau tak sedar dari lepas kawen, 26 tahun lepas, ayah kau asyik kerja sampai sanggup beralah kat kau..sekarang bila ayah kau pencen, ayah kau nak tengok semua cite yang ayah kau tak sempat nak tengok since 26 tahun lepas..


. kalo dowg dua takde, aku pown takde .



kau rasa ayah kau tak cool sebab bila kau nak buat tu, ayah kau tak bagi..bila kau nak buat ini, ayah kau tak bagi...kau rasa geram sampai rasa macam nak hempas je pintu bilik kau..tapi kau tak sedar ayah kau sentiasa support kau..bagi je kalau kau nak kuar ngan member2 kau..kadang2 siap selit not rm50 utk belanja kau..







nota kaki:
ayah, u're da best..

2 comments:

aku dan hidupku.. said...

bodek r 2...

nadia said...

dear...
aku ikhlas ni..
ko kate aku bodek wat entri ni..
hehehe..