Friday, October 15, 2010

quilling part 1

oyeh!!!! sudah start dengan hobi baru yakni, hobi yg murah lagi berbaloi2...benda gulung2 kertas ni atau nama special dye quilling guna modal sikit je.. ni 1st quilling yg buat & dah hantar dah kat orang nye..saje2 nak bagi kat dia..fatin, ko patut terharu!! even, yg aku bagi tu comot..har har har..1st time la kn? let check it out...



sebenarnya tak tahu pe tema utk quilling yg pertama ni..main tampal2 je & ni la hasilnya..nak kata belon tak macam belon..nak kata bunga, lagi le jauh..so, pandai2 korang la decide bende alah ni, apa oke? kite main teka2..



sangat eksited bila quilling jadi..sampai kertas kaler yg goges2 berterabur atas katil..







nota kaki:
hepi birthday ayah..
birthday ayah, tapi nadia lak dapat topup..
har har har
thanks share topup ngan nadia =D

4 comments:

aku dan hidupku.. said...

sori sayang lmbat komen...
ak br bace..
huhuhuhuhu
mmg terharu pon..
thanks..

nadia said...

fatin>>>

welcome =D

.: iEyLa :. said...

cantikla...ajar sy wat jgk..
love creative art cmni..hehe

Ms sunsWeetz said...

nice...u so creative lor....=)