Thursday, October 14, 2010

boleh tak saya nak raya haji di perantauan??



. kami mengucapkan selamat hari raya qurban kepada family, kawan2 di selangor, johor, dan kedah..qurban lembu tu jgn dok lupa kat kami .
. ikhlas dari nadia dan teman2 .



bole tak aku nak hantar gambar ni kat utusan, kosmo, berita harian, nanyang siang pau, the star, new straits times..kan 1 malaysia, kena la hantar kat sume surat khabar..hak hak hak..lepas tu aku nak hantar 2 gambar..nak surat khabar publish 2 gambar ni..


for the first time, raya haji aku kat oversea terengganu. bukan selalu raya kat perantauan ni...muehehe..pe ko ingat aku senang2 je ke tak balik selangor??


aku memang dah decide awal2 tak nak balik sebab jadual final aku macam gampang...so, lebih mudah, aku tak balik sebab pas raya haji, ada 2 minggu je fianl, pastu ley cuti sem lak..oyeah!!


orang cakap raya kat pantai timur ni meriah..fatin ade gak ajak raya kat kelantan, tapi tengok la dulu..nak kena tengok pitih..


ibu, ayah, & abg sila terima anakmu ini tak balik beraya ye!! sob sob sob..




nota kaki:
esok birthday ayah..=)
ayah, nak pinjam fon, kan dapat call free..
hak hak hak

6 comments:

aku dan hidupku.. said...

hahahaha xyah pk pnjang..
g je umah ak....

nadia said...

pitih tak banyak..
kena pikir 100 kali
hehehe

najib said...

raya kat umah lagi best saudari

nadia said...

najib >>

tengah final masa tu, jadual final pack..takde gap..tu yg tak nak balik

T___T

nizam omar said...

singgah2 kat sini..mekasih nang kat saya ye..thanks you..awal betul nak raya haji..

nadia said...

nizam omar >>>

welcome..=)
saje cite awal2 pasal raya haji..hehehe