Tuesday, October 12, 2010

hujung-hujung semester 3.

aku tak nak update blog..ko tahu nape? minggu ni aku bz..minggu ni buat aku da nyawa2 ikan..minggu ni buat aku rasa, nak tinggalkan je assignment aku & gi duduk diam2 tanpa buat 1 keje..bole?



ko gile nak duduk relax je? minggu ni, aku ade 8 keje yang kena settlekan..da 2 malam aku stay kat bilik fatin..semalam buat assignment dato hari lak buat MIS.






.minggu ni, aku macam ni la.



tengah syok2 cari mood nak buat MIS, aku & fatin cari jadual final yang latest yakni ko memang da tak ley nak buat bantahan, bawak card manila sambil protes ko tak suka jadual final ko, dan semestinya tiba2 jadual aku buat aku rasa


"PERGH...MELETOP..RASA NAK MATI TENGOK JADUAL FINAL YANG PALING LATEST.."


masa draf awal jadual final, aku rasa bole je paper dia, gap yang sedang2...at least ko bole baca buku last2 minit.. then bile kuar je final jadual yang dah tak ley nak tuka2.. mahu aku tekejut macam ni

.terkejut wehy!!



JADUAL EXAM SEMESTER 3 : MAPEM

EKONOMI PERKAPALAN (MMM 3403) 8 NOV 2010 (ISNIN) 9-11 AM

UNDANG2 KOMERSIAL (MGM 4601) 9 NOV 2010 (SELASA) 3-6 PM

**CUTI KHAS (14-20 NOV)

KAEDAH PENYELIKAN MARITIM (MMM 3002) 21 NOV 2010 (AHAD) 3-5 PM

HRM (MGM 4201) 22 NOV 2010 (ISNIN) 12-2 PM

MIS (MMM 4102) 23 NOV 2010 (SELASA) 9-11 AM

PENGURUSAN PEL & PERKAPALAN (MMM 4202) 27 NOV 2010 (SABTU) 9-11 AM

*** ELEKTIF

SISTEM KONTENA (MMM 3201) 9 NOV 2010 (SELASA) 9-11 AM

POLISI (MMM 4301) 7 NOV 2010 (AHAD) 9-11 AM





8 + 9 november ada 2 paper, tak de gap.. 21, 22, 23 november ada 3 paper, tak de gap gak!!! wut the fish...demn demn demn...ingat aku ni robot..?? mana aku tak bengang?? even aku tahu je time aku kat matrik, final kejap je sebab 1 hari bole sampai 2 subjek..memang aku gila la kejap kat matrik.. tapi kat u, aku kena macam ni...memang haram jadah..






muka aku dah bertukar, jadi kaler purple.geram punya pasal











nota kaki:
erk...tadi tak nak update blog...
ni da terhapdet pulak dah...

2 comments:

aku dan hidupku.. said...

ko mmg ak...
ak suh tido xnk....

nadia said...

fatin>>

saje2 stay up..
prepare ti nak final, nak kena tido lambat..studi