Thursday, November 18, 2010

dapat award :)


dapat award for the 1st time..dari belog INI! actually baru je follow belog ni..then dapat award..keh keh keh..:) belog aku santek ke? aku rasa bese2 je.. dah dapat award, kena jawab soklan lak..


~7 Things about me~



1. start blog, bulan april 2010..baru je
2. suka hitam, coklat, kelabu, oren, hijau, biru, merah, ungu..erti kata lain suka sume kaler..tapi sekarang ni, lebih kat kaler hitam..fs, twitter, belog sume kaler hitam..hitam tu macam ekslusif je..
3. aku suka kasut flat..senang..baru beli 1 heels..beli heels bukan nak pakai..letak elok je dalam kotak..keh keh keh
4. suka sangat kat emas putih..dulu suka emas kuning, tapi bila dah besar, suka emas putih..:)
5. zaman sekolah rendah, pernah hilangkan cincin..zaman matrix, pernah terhilangkan subang sebelah..zaman 1st sem u, pernah hilangkan gelang..& sampai sekarang rasa menyesal hilangkan gelang..sebab? aku syg gile kat gelang emas putih tu..bila ayah & ibu kata nak belikan yg lain..aku tak nak sebab aku takot kalau terhilangkan lagi..
6. seorang yang tak boleh hidup tanpa jam!
7. aku ni tak rajen! hehehe..tapi kalau aku suka 1 benda tu, boleh jadi rajen dalam sekelip mata..




~Perlu bagi award ni kat 10 blogger lain~



1. gadis yg nak seksi di mata suami
2. macy
3. myra anne
4. fais
5. ubi
6. aesya zealous
7. emilia emira
8. tomato kering
9. mom-to-be
10. syazwan


kriteria aku pilih belog yg 10 tu, bila aku nak baca belog dye, laju je loading..most of the blog yang aku pilih..sume kaler hitam, kelabu, coklat..:)

11 comments:

maCy said...

wow. xtahan baca kriteria blog. haha

thx dear. sayang kamu ketat2 ;D

nadia said...

@macy


keh keh keh..
kalo laoding lambat..
cmne nak tengok belog dowg yg gojes2 tu..

jadi pilih yg poading cepat je :)

syg ketat2 gak :)

Emilia Emira said...

thanx..~*blush*

btw..ur background tuh suke sgt!!smpai pic tuh buat backrground google~ngee~

Syazwan Khairudin said...

yeah!!Dapat Award..Thanks Tuan Blog,,Cik Nadia...=)

ubi said...

haha...tima kasehh2222...hehe..
naseb bek blog ubi cepat loading..huhu

AesyaZealous said...

hoho blog aku cpt loading sbb gune template blogger je.kah3

anyway, thanks

nadia said...

@emilia emira

welcome..
eh..wat bckground google..??
tengs :)

syg lebih ni..

nadia said...

@syazwan

welcome :)

nadia said...

@ubi

hehehe..
blog ubi cepat je loading..
:)

btw, welcome :)

nadia said...

@aesya zeolous

keh keh keh
blog ko laju gak..
even byk mende kat sidebar

btw, welcome

azzey said...

nadia: tahniah dpt award ye!