Wednesday, November 24, 2010

dunia blog zaman sekarang #1

online sampai lebam

aku menyampah ada chat kat chatbox yg berbunyi


'saya dah follow awk'


then check, xde pun..wehy...aku tahu ar kau nak cari follower..tapi perlu ke kau tulis kau dah follow tapi sebenarnya tk follow pon..cait~ & aku amat lah concern ngan bilangan follower aku


aku akui, aku jarang gile nak mampus comment kat entri blogger sebab aku suka jadi silent reader + stalker terhebat..hahaha..


baca2 entri orang pastu terus tekan X..kalau tetiba aku comment tu. maknenya tengah rajen + intenet laju selaju kipas yg tgh berpusing ni..



nota kaki:
aku suka blog yg suka ambik gambar pastu edit hensem2
tak suka blog yg penuh tulisan je sampai mata aku naik biru bila baca.

20 comments:

d_LA said...

betul2..ade gak kan spesis camtu..xnak follow biarlah jgn tpu ckp dh follow..ape kes kan??

nadia said...

@d_la

banyak kali da kena macam tu..:(

eqbalzack said...

hihi..ada ek mcm tu?

S.U.R.I.A. said...

terlepas pndang kot...
maafkn mereka..
kdg2 suria pun terbuat..pastu cari balik..

nadia said...

@eqbalzack

hehehe..
ade la orang macam tu

nadia said...

@s.u.r.i.a

erk? hehehe..lain kali follow dulu, baru comment..
hihihi..
marah2 syg je ni

LadyRye said...

depa kata tu auto

boleh kah buat auto2 di chatbox atau shoutmix? gila terror!

miemen said...

heyyyy~~~`on9 kat mne??mentang2 kat blk xde air...
p/s;aku dah follow terang2 kan...hehe

nadia said...

@ladyRye

ntah..tak tahu lak..

nadia said...

@miemen

tadi on9 kat library..keh keh keh
kau mmg follow aku depan2..
hehehe

tieykah said...

sy da follow awk.follow sy balik.tapi xfollow.

singgah sini.sila follow sy.tapi dia xfollow kita.

bunuh boleh x org gni?

nadia said...

@tieykah

hahaha..
rasa nak sepak2 je

LadyRye said...

nadia, siapa hamham???

nadia said...

@ladyRye

hamjah..hang sound dye kn?

LadyRye said...

weih mana ada sound..

anon bodo tu yang quote nama aku

nadia said...

@ladyRye

la..ye ke?
hahaha..
pasni kau gi letak minyak wangi lebih2 sikit kat nama kau..

mesti dah tak busuk da..
keh keh keh

chokeLy said...

same spesis la..
haha..

nadia said...

@chokely

hehehe

Ery Farieha said...

haha penah kena gak camtu.

konon folo, tp takde pon.
ceitt podahh!

nadia said...

@Ery Farieha

podahh sama itu manusia..
keh keh keh