Thursday, November 25, 2010

rumah atas pokok

angan2 setinggi langit tak salah




dia: aku rasa nak buat rumah atas pokok
aku : tiba2 je?
dia : aku nak anak2 aku dapat rasa apa yang aku rasa masa aku zaman kanak2
aku : anak kau??
dia : anak aku ngan kau la.
aku : aku pown tak pernah naik rumah atas pokok, jatuh pokok jambu pernah la
dia : kau tak macam perempuan.jantan!
aku : jatuh pokok baru tahu rasa macam budak kampung
dia : ok..anak aku pown kena jatuh pokok juga




" cinta ibarat mangga & kunci, aku mangganya kau kuncinya "

22 comments:

:~:Budak Degil :~: said...

ni kalo angin ribut ni mesti gerun je rase sebab takot pokok tumbang..haha

nadia said...

@budak degil

hahaha..
kalau ribut, tido kat rumah sendiri.

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

mase aku kecik2 dl ade gak bt treehouse kat secret place kiteorg..

tp siap buat lantai jek haha sbb time tu ssh skit nak cari kayu.. budak2 kate mane ade duit nak beli kan..

Hanis MY said...

wahh..nice entry...suka dialog2 tu comel! takyah lerr umah atas pokok huhu kalau nk wat suka2 ok aja dong..kalau nk tinggal...ish bahay kott

nadia said...

@Mizi a.k.a SKELERTOR

bes gle wehy!!

chokeLy said...

rumah pokok tu sgt3 cantekk...

nadia said...

@hanis MY

hehehe..
entri saje2 ni..
tengs dear :)

nadia said...

@chokely

gambar pinjam kat en google je..
hehehe

vampire's lovex said...

susah nenek cucu2 ko nak g melawat nnti..

tggi sgt...hahaha!

nadia said...

@vampire's lovex

hahaha..
kalo raya, jimat kuih raya wehy!

alexa yussida said...

comelll je umah tuh..hehe^^

geekz36 said...

ade eskalator x, hehe

farra-eng said...

cantiknya pic itu..kalau lah dapat wat rumah atas pokok yang cantik dan teguh mesti best kan

nadia said...

@alexa yussida

hehehe..gambar pinjam en gugel je :)
tapi mmg lawa kn?

nadia said...

@geekz36

hehehe..exercise sikit..
naik tangga! :)

nadia said...

@farra-eng

tahu xpe..hehehe..
bile la angan2 ni nak jadi kenyataan :)

Puteri Iqa Izyan said...

best kan rumah atas pokok? :P

latest:

jangan bagi aku mencarut lagi boleh tak hah?
kerana keterlucahan melampau.

nadia said...

@Puteri Iqa Izyan

hehe..bes2x..
:)

misz nana said...

so sweet :D

nadia said...

@misz nana

:D..tengs

munirah said...

comel gila! ^_^

nadia said...

@munirah

hehehe...:D