Tuesday, November 9, 2010

final, final, final




gud luck to all mapem student ; especially 2nd year student

jawab molek2 :)





pe motif aku update ni?

ooo..nak tunjuk u aku ada kapal + bas double decker..keh keh keh..

u ko ada? har har har





nota kaki:
baru lepas 1 paper
member ukm dah nak habis paper da..demn demn

10 comments:

~fais~ said...

haahahaha.
awk u sy xde pon...
best nye..u awk..
msti awk bangga an???



wahahahahahaaha

nadia said...

fais:

u awak xde eh?
hahahahahahhahaha...
mengong la kau atin!

erk~~
kite ni kan sama u...
dalam kelas pown duduk sebelah2..
hihihi

Dayangku Army said...

hahah! dah lag ku 1st time masok ke belog kamu..blur tengok segala pics tersebut..lalu ku cuba kaitkan dengan exam kamu..hemmm mmg betol la kut u kami manede semua ni. Hahahha! gud luck dear!

Gayahspears said...

sunuk ya nek bus tu??? huhu

nadia said...

@dayangku amy

keh keh keh
bangga sat jadi dak umt :)

thanks follow

nadia said...

@gayahspears

tak tahu la bes ke tak..
sebabnya, tak pernah pown naik bas tu..

huhuhuhu :'(

ken said...

all the best :)

nadia said...

@ken

tengs :)

n i k l i s a said...

bas tu aku penah nek. ko penah? hhahaha

nadia said...

@niklisa


huhu..
dah pern ah naik? bila?
aku pown pernah gak naik double decker..tapi bukan bas umt la..

keh keh keh..
bas sani, sp bumi, punya double decker pernah ar naek :)