Saturday, November 6, 2010

laju . laju . aku suka laju!!




buai laju..buaiku laju.
aku nak kawen dengan anak raja..



untuk aku ngan anak raja..hik hik hik


*****************************************************************


panggggg!!!!


demn demn..aku dah tersasar jauh dari malaysia sampai england ni..


tadi aku layan belog hiro, ada ayat dalam entri hiro buat aku sentap sikit..hehehe


hiro kata, kena ringankan belog!!


since aku tukar template baru, belog aku berat sikit...sebabnya bila loading, LAMA.. & aku tak suka!! sebab line kat sini lembab..so, aku pown naik menyampah bukak blog sendiri..




kalau tuan belog menyampah, kau lagi ar menyampah kan? then ko terus tekan X yang kaler merah sebab tak sanggup tunggu page aku yg kalah siput babi berjalan..




tadi aku ngan semangat, letak buku slow2 kat tepi..godek2 belog sendiri..buang yang tak berkenaan macam feeds, jam, buang dari 7 entri per page jadi 3 entri je per page..then, kurangkan list belog (keh keh keh) sorry tetiba nama belog kau takde..aku nak ringankan belog ni -.-"




dari 142.8KB, makin lama makin sikit jadi 98.54KB..clap*clap** tepuk tgn laju2..


ringan? angguk laju2!!


dengan ni, aku isytiharkan..belog aku ringan dah even tak se ringan blog platipus & hiro.. :)


pasni kau boleh bukak belog aku..laju dah wehy!! hihi






nota kaki:
tadi masak sardin, telur dadar guna periuk nasi..
;')

15 comments:

alexa yussida said...

wah betol2 ringan ni...laju je sy leh bkk:) tahniah

nadia said...

@alexa yussida

oyeah!!

tengkiu2x :)

hiro said...

hehe..aci2..

stail2.kt kg leh gua layan gak.hehe. kt kg tenet slow.

iyou said...

betol2... ramai letak lagu kt blog diorang.. seryes lembab

nadia said...

@hiro

bagus2!! :)

nadia said...

@iyou

belog ni pernah gak ada lagu..
tapi tak sampai sebulan..
bosan dengar lagu sama je..

jom2x!! kita ringankan belog :)

huahuahua :)

platipus said...

secara jujurnya..aku mengaku..aku memang selalu pangkah blog kau sebelum ni..sebab siput babi lagi laju..tapi sekarang, aku tak pangakah dah..hik hik

nadia said...

@platipus

ko pangkah blog aku??
sob sob sob
ttskk t__t

hehehe..hiro sedarkan aku..
amacam? skema tak ayat?
hik hik hik

Linglung said...

gua boleh rasa dia punya ringan...hehe.

nadia said...

@linglung

lu dapat rasa eh? bagus2x!!

keh keh keh

NuR 'aQiLaH said...

pic buai laju laju tu santekkkkkkk. :D

nadia said...

@NuR 'aQiLaH

gambar tu cari kat google..

pastu edit sikit2, bagi nampak kalsik..

hehehe..tengs syg..:)

miemen said...

http://miemen3.blogspot.com/2010/11/mai-amek-ucapan-all-da-best-dari-aku.html

g lah kutip, bwat kenangan...hehe

nadia said...

@ miemen

hehehe..ti aku ambik..
pastu tampal kat blog :)

nadia said...

@ miemen

hehehe..ti aku ambik..
pastu tampal kat blog :)