Friday, November 5, 2010

quilling part 4

quilling part 4 ni, sebenarnya aku buat untuk present public jenis informative : great work from paper. last minit baru tahu ada kelas..tapi quilling tak buat lagi..so, ambik masa malam semalam buat quilling untuk present..kan ramai tak tahu quilling tu apa


member : wei..ko tgh buat apa?
aku : tgh buat quilling ni
member : binatang apa tu?
aku : ko gi le tengok fb aku..dalam album..
member : ah..malas ar!!


see..member aku tak tahu quilling tu apa..tu masa aku chat ngan member.. sebenarnya aku tahu quilling ni dari blog sini...terpegun, teruja, ter ter ter la..keh keh keh ... aku baru je minat ngan hobi ni..baru suam2 kuku la..tapi siyes aku aku cakap..buat benda ni bes woo~~


so, lets check it out..quilling latest aku..sume ni inspirasi dari blog ini, ini, ini, dan ini... hehehe..nak belajar, belajar ngan orang yg pro tu..aku tak cukup hebat lagi..keh keh keh..


2 card + 1 bookmark

1st : butterfly's card

2nd : love card



close up sikit : love card

3rd : bookmark





nota kaki:
penat aku bersengkang mata
rupa2nya kelas batal..
T_________T

12 comments:

~fais~ said...

lawa....
huhuhuhu nk2..

AyuE SurihanyOt said...

cantik..=)

susah tak nak buat???

Ummu Solehah Muhammad said...

hei u! cantik! :) practise makes perfect. jom berusaha, hehee~

nadia said...

@fais

nak? hihi :)

nadia said...

@ayue surihanyot

1st time buat, susah gak..

lama2 ok..:)

aku buat guna lidi yg orang jual nuget tu..then, belah sikit kat tgh..

pastu, main gulung je..:D

nadia said...

@ummu solehah muhammad

alamak..orang terror quilling datang :)

hehehe..jom buat sampai jadi cantik..:D

Dee Zahari said...

yang bulat2 kad love tu buat pakai ape?

btw, unik n comel gilerr!

i'd love making cards too!

nadia said...

@dee

yg kad love tu..guna kertas ngan lidi..

pastu gulung :)

azzey said...

nice! very nice!!!

p/s: slm ziarah & slm kenal

jambz- said...

ok masih tak ngerti.

apa itu quilling?

nadia said...

@azzey


toche2x! hihihi =D

salam kenal :)

nadia said...

@jambz-

quilling ni 1 seni, guna kertas..lepas tu potong jadi strips(jalur)

last, gulung ikut suka hati..

=)