Monday, November 15, 2010

kembali ke masa lampau

hari ni aku pinjam alat doraemon..zaman aku kecik2, aku ni kaki remote..dua puloh empat jam remote kat aku je..


tapi masa aku darjah enam, ayah ngan ibu sekat aku dari tengok tibi..dalam seminggu, boleh tengok sehari je..aku pilih hari sabtu sebab sabtu banyak cite bes.. keh keh keh..family aku sekat sebab aku ni asyik tgok tibi..tak studi2 tok upsr..tapi aku intai2 tibi masa studi..hahaha...


hasil sekat tibi, aku dapat 5a..jadi, boleh la sekat anak2 + adik2 ko dari tengok tibi, main fesbook..zaman aku ne de fasbook, yang ada friendster + myspace..dah terbukti berjaya anak2 + adik2 akan berjaya la..hahaha



then, masuk asrama..asrama aku bes.tiap 2 minggu boleh balik...sebulan balik 2 kali wehy! so, nadia remote jadi milik aku balik..keh keh keh



aku suka layan charmed sebab rasa hebat tol lawan kuasa setan2..aku suka tengok dowg..tapi pas ada paige je, adik no 4..aku malas dah nak layan...buku jampi serapah dye pown macam bes je..


ni ha..sin chan..budak kecik, tapi pandai dah lucah2...demn demn..pantang nampak pompuan seksi, terus je gatal..bes layan sin chan..ni sume pengaruh abang aku..abg aku ajar tangok sin chan ni

sian doe kat oggy asyi kena buli ngan 3 ekor lipas tu..lipas kat rumah, aku geli..tapi lipas 3 ekor dalam katun ni, comel..



dengan ada doraemon, ko senang je..kalau malas nak gerak dari hostel ke campus, ley pinjam alat doraemon..ti terus sampai kelas..kan senang :)



dalam bertimbun siri survivor, aku layan sampai thailand je..pastu aku malas dah nak layan..bayan sangat siri dye..tak masuk lagi skandal, ngumpat, tu belum la lagi yang seksi meksi..naseb baik aku pompuan..kalau tak..tett!!



aku paling suka bab makan2 benda yang jijik2..ye la..dah makan ikan busuk..yang tak ley blah, durian pown boleh masuk dalam fear factor..maybe sebab bau kot?




ha..tu baru cite yang wajib tengok kalau aku kat rumah..belum lagi mega movie, cerekarama dll..


nota kaki:
sekarang ayah aku yang kaki remote since ayah dah pencen..cite febret ayah aku??

ni la..takde sape boleh lawan ayah aku..en astro + en awani..!!nak ambik duta awani tak? ambik la ayah saya..suka gile ngan awani, berita setiap dimensi ni..

10 comments:

Shaofie said...

suke giler charmed. mase kecik2 dulu memang minat kat piper, suami dier leo..
perghh..
memang keluarga witch!!

nadia said...

@shaofie

leo ensem wehy!
keh keh keh

princeduyong said...

kim salam kat en. awani...

hamzah ian said...

gua benci doremon

nadia said...

@princesduyong

en awani bizi wat berita..keh keh keh

nadia said...

@hamzah ian


aku suka doremon..hehehe

Emilia Emira said...

dulu pn suke tgk charmed..agaga~
teringat plak zmndulu..nk tgk kfc hour pnye laa mintak izin ngan mama...grr~

nadia said...

@emilia emira

ramai gak rupanya suka charmed ni :)
kfc hour, hugo pown bes...:)

Khumaera Ismail said...

hahahah~samela ayh kite..dah pencen then layan astro awani..hehe~

nadia said...

@khumaera ismail

hihihi..
ayah mmg xley pisah ngan awani :)