Sunday, November 14, 2010

kembali bernyawa

pewiitt..
aku dah bernafas balik..sebab? lappy buat hal, tak nak bagi aku online, jalan2 cari pasal kat belog orang..-.-'

dari petang jumaat sampai sabtu..online own kejap2..selit kat lappy atin..hehehe..tahu le paper commercial law aku hari sabtu..mmg nak suruh aku belajar..


** sila tepuk tgn laju2 sebab aku studi dengan penuh khusyuk + tawaduk + kadang2 tertido gak! keh keh keh **


tapi blur gak sikit...berterabur seksyen aku..sape blogger ambik course law?? aku nak kagum jap...


wehy..aku tak balik raya haji ni..sedih ni..konon2 tak nak balik sebab nak studi...kesian tak? demn..kau gelak lak eh?

jadi, sape2 buat open house kat ganu, tak nak ajak aku ke? tolong tengok orang sembelih lembu.. orang cakap raya kat ganu ni meriah..tol?

so, cuti seminggu ni, macam ada plan..plan pe? ti aku cite kalau jadi gi..saje je bikin suspen..keh keh keh

7 comments:

hiro said...

lupa bg ubat..skt la lappy tu.

nadia said...

@hiro

hehehe..aku dah bagi ubat da..
aku gi hantar kat pusat teknologi maklumat (PTM) u aku..:)

PTM UMT terbaik la :)

biskut said...

RAYA haji duk umah tetap best dari duk dlm kabin.huhu

nadia said...

@biskut

nadia said...

@biskut


hehehe...aku duduk hostel la -.-"

AesyaZealous said...

lappy hidup balik? wah, pnjg umur beliau

nadia said...

@aesyazealous


setelah sekian lama.akhirnya ko follow aku..
keh keh keh

lappy aku dah ok..saje tak nak bagi aku studi utk next paper..hehehe