Thursday, January 13, 2011

surat untuk yu #1

kehadapan en asri yang dekat selangor


dah bape hari kita tak msg sampai tahap dewa? bape lama kita tak calling2 sampai telinga panas? bape hari kita tak wish gud nite? bape hari kita dah tanya khabar? bape hari kita tak cakap i lap u, u lap me?



mana ada ai rindu yu...cume i terkejar2 je tengok hefon ai kalau henfon ai ada bunyi mesej..tapi alih2, 28933 yang masuk..yu tahu tak tu mesej pe? mesej twitter..mujur ai daftar twitter guna henset...ada gak bunyinye..kalau tak, memang aman, sunyi dan tenteram henfon ai tau



yu tahu tak, dah lama hfon ai takde bunyi orang call..kalau ada pun tiap2 pagi sebab bunyi alarm kejutkan ai..nasib baik alarm i bunyi tau..kalau tak?



sorry la, semalam tu, ai memang nak call ibu ai..tapi tercall yu..nampak sangat ai tak nampak ejaan nama yu ngan ejaan nama ibu ai kan?



yu tahu tak kita dah tahap cintan2 dah bape lama? dah 2 tahun 6 bulan 3 minggu 3 hari..lama tak? dengan yu je ai kapel paling lama..yg sebelum2 ni, tahap cinta2 monyet je..



yu tak nak kat ai dah ke? yu tak nak cite kat anak2 yu camne yu kenal ai? camne yu boleh masak teluk goreng sampai terbelah 3 kat ai, camne kita curi2 dating masa awal2 kenal, camne yu paksa ai jumpa mak yu yang selalu bagi je benda kalau ai gi kampung yu, camne kita ley tahan kapel jarak jauh? bape jam yu tunggu kat key el sentral sebab tunggu bas ai dll?



ai rasa ada air menitik la masa ai buat entri ni..sampai bila kita nak diam camni? k la, surat kali ni, takdenya ai dah guna frasa 'saudara', 'saudari', 'kekanda', 'adinda'..ni bukan surat tak rasmi ai :')


bye-

dari
cik gelpren yg dekat terengganu


nota kaki:
tak perlu kasi hadiah birthday
ai nak yu je

12 comments:

Zyash said...

Ala..la..la...cOmel nye entry...windu kat abg cyg eh....

Ery Farieha said...

sedih.

penag rasa camni. sobsob.

nadia said...

@zyash

huhu..rindu :'(

nadia said...

@ery

sedih gak..
sebab tgh alami benda ni..huhu T__T
tapi mana boleh sedih2 sgt, kena buat muka cool..:')

~fais~ said...

sabar weh....

ak pham ape ko ase.....

d saat miemen cmni..
jgn ko plak nk jejak...

nadia said...

@fatin

selagi boleh selamatkan hubungan ni, aku nak ngan dia je..dun worry, dear :')

d_LA said...

asri kat selangor???dla pun ade kwn nm asri stay kat selangor..hehe..

nadia said...

@d_LA

takkan sama asri? hehe..
ramai org nama asri :)

zacky ~786~ said...

whoaaaaaaaaaaa.......~ tacing .. sob3... !!

nadia said...

@zacky~786~

:')

Rebelle said...

aaaaa! cute nye untuk encik boypren!

nadia said...

@rebelle

en boypren tak rasa macam tu pun :'(