Saturday, February 5, 2011

berjimba-jimba di genting highlands

baru aku perasan, entri kali ni tak banyak gambar aku..hehe..dah aku dok pegang kamera.. sebenarnya ni cerita sabtu lepas.. lepas seminggu baru ada mood nak update :)


masa naik skyway , naik 3 org je sebab abg ngan kak efa bawak kete naik atas


nah, kau tengok la..kabus tebal gila babeng..sejukkk


kak efa dengan ibu ; snow world..


dengan sejuknya kat luar, aku masuk snow world..masuk2 je rasa hidung dah beku..haha..penat main baling2 salji tipu tu..terasa macam tgh studi kat oversea..haha..


erk...tak nak study oversea..kat snow world pun sejuk dah..btw, akak yg keje kat kaunter, jgn kerek boleh tak??


NEXT : RIPLEY'S BELIEVE IT OR NOT






gambar separuh lucah..keh3

interframe lak kat belakang tu





lepas masuk ripley's believe it or not, main tembak2 ni lak..sume la try..high score 9.4..ibu yg score..:)



disebabkan tak ley main outdoor, sebab kabus tebal + hujan..indoor pun tak main sebab rasa macam tak berbaloi je..jadi masuk snow world, ripley's believe it or not, tembak2 tu ngan main bowling..

semenjak duduk kat terengganu, jarang dah main bowling -.-"




nota kaki:
nak main outdoor!!!!

3 comments:

aTy _faRed~ said...

waaa... skyway dah eLok ek.. mase kiteorang pergi buLan 10 tahun Lepas skyway rosak..!! kempunan sungguh..huhu...

nadia said...

dah elok dah..tehee :)

~fais~ said...

nmpk sayu je muka.. pucat...