Friday, April 15, 2011

dear future husband #3

gambar dari SINI

aku harap kita mampu jadi macam carl & ellie sebab aku nak kita sayang sampai mati..dan aku sayang kau bukan masa kau senang je, sebab senang boleh cari sama2..

gambar dari SINI

gambar dari SINI


dan aku harap, masa kita tua nanti, kita masih boleh jalan sama2 kat pantai



14 comments:

alexa yussida said...

>.<

teman sepanjang hidup :)

fazey said...

@alexa yussida

sayang sampai mati, baru syok :)

dindingkosong said...

pergh...kau dah ada calon ke??

aTy _faRed~ said...

insyaallah.. kalau ade sikap tolak ansur..saling setia... dan sama2 usaha dalam hubungan.. akan kekal hingga ke akhir usia...amiinnnn....:)

fazey said...

@dindingkosong

kalau aku cakap calon tak sure lagi cane? keh3.. aku cakap random je

dindingkosong said...

hahaha...mungkin jawapan kau tu membuka peluang pada yang tengah usha2 kau sekarang....

fazey said...

@aTy _faRed~

last2 jadi macam sis kan?
kawen gak :))
hope sis pun macam tu!

fazey said...

@dindingkosong

tade sape usha aku... study dulu! :)

sayabukanSAMDOL said...

phewitttt phewittt :DD

fazey said...

@sayabukanSAMDOL

pewiit! keh3

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
nanti kita jalan jalan kat pantai BNO yek

adrinaqamarina said...

nanti kte jalan kat pantai dan pegang tangan dan awak nyanyikan lagu untuk saya eh~

:PP

fazey said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o


keh3..boleh2

fazey said...

@adrinaqamarina

kang sy nyanyi, hujan..cane? ;p