Thursday, July 5, 2012

Contest : Like, Post & Win RM600


Assalamualaikum.

dah lama tak update blog.. ya ampun.. ;p sekarang since dah berpractical, dah tak macam belajar dulu.. yang duapulohhempat jam duduk mengadap internet.. 

semalam, gi blogwalking2... sejak dah bertunang ni, selalu usha2 blog b2b & DIY.. sebab benda2 macam ni boleh jadi inspirasi pastu ternampak contest dari kina..  

*hamagad! RM600 u'oll*

ape yang aku tahu pasal kina ni, beliau ex-b2b.. kina dengan hubby dia tersangat la sweet sebab kadang2, pudin yang update blog kina.. :) senanya aku dah start baca blog kina ni sebelum dia tunang.. kina ni rajin DIY.. kina siap letak entri "8 sebab kenapa nak Do-It-Yourself"... klik [SINI] kalau nak baca entri tu


masa start baca blog kina, abang aku tengah buat preparation untuk kahwin.. lepas tu nampak entri kina pasal "Tutorial Gubahan Kek Telekung".. klik [SINI] untuk baca.

*kemain telekung macam kek, rasa nak makan* ;p


lepas discuss2 dengan ibu, nak try DIY jugak hantaran telekung abang yang nak bagi dekat wife dia..abang aku kahwin tahun lepas

dan inilah hasilnya:

*ada rupa sikit2 tak?* 


kina ni rajin buat tutorial.. antara DIY kina yang lain:





Mengenai contest yang aku cakap hadiah dia hampir lebih RM600 tu sangat lah menawan, tertawan.. 


kina bermurah hati nak bagi 5 hadiah.. hadiah disponsor oleh kina & blogshop kina sendiri "theshop-A-blog"


3 jenis hadiah yang ohsem!



Kategori Pertama : 1 x Telekung Sulam Imported (worth RM100) + 14 complete pack 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM135) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)

Kategori Kedua1 x 14 complete pack of 3D Crest Whitening Advanced Vivid (worth RM125)

Kategori Ketiga3 x 7 trial pack of 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM75) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)


dan aku tersangat la tergoda dengan 3D crest white.. kina ni jual 3d crest whitestrips.. yang bagusnya kina try dulu 3d crest whitestrips. kiranya kina berkongsi rahsia dengan b2b yang lain macam mana gigi kina putih masa kahwin


kina guna 4 hari pun dah putih kan? 

aku teringin nak beli, tapi sekarang tengah praktikal, elaun pun rm300 je, jadi tak mampu lagi almaklumlah student bajet.. in case kalau termenang contest ni, aku leh la dapat pakai sebelum aku konvo bulan 11 ni.. acece.. konvo dengan gigi putih lagi bersih dan suci :)

nak order? boleh pre-order dekat kina.. hantar email dekat kina.. ni emailnya 


shakina.farhan@yahoo.com


pre-order 3d crest white ni sampai 10 julai je tau.. lepas tu kina bercuti panjang sebab kina dah nak bersalin :)


tony moly lip tint pun comel! lagi2 botol dia yang bulat tu.. hadiah dia yang lain telekung.. benda yang kita akan pakai hari2, jadi memang berbaloi dapat telekung ni.. lagi2 dah nak dekat ramadhan.. boleh bawak gi terawih dekat surau.. ye dak? tak pun boleh bagi dekat ibu sebab ibu suka kumpul telekung 

kesimpulannya hadiah2 dari contest kina ni memang lah ohsemmm! 

untuk tahu lagi detail lagi pasal contest ni:




facebook blogshop : TheshopAblog



nota kaki:
once aku tau pasal blog kina, bila nak kahwin ni tak perlu bermewah-mewah..cukup la tujuan nak buat majlis tu nak raikan kita & tetamu yang datang.. buat simple2 pun boleh meriah kan? dan DIY sangatlah menjimatkan :)

6 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini..byk hadiah menarik

sarahhernyzar said...

gudluck dear and all the best :)

herbalife izwan said...

cantiknya hiasan sejadah tu :)

Shakina Farhan said...

hehehe..ade dah rupanya telekung bentuk cake tu..semoga fazey berjaya dlm study & wedding preparation ye.:)
tak lupa utk contest ni jugak..hee..all the best

yana yani said...

bestnyer entry mesti menang nih..hehehe

fazey said...

tehee.. tengs sume :)