Sunday, August 29, 2010

cerita semalam

baru aku sedar..lately ni, entri aku xde gambar pown...malas nak letak gambar..lepas tu aku bz ngalahkan perdana menteri..before balik je, aku kena ngadap 2 test(da lepas pown) & 1 kuiz online MIS..tu pown payah gak..kalo line laju ok beb..ni lambat...tak pasal2 terdisconnect..then, kelam kabut, nak connect balik..semalam, mintak tolong epul tengokkan minyak itam & air bateri..dua2 kurang & kena beli..minyak itam tak beli lagi..esok kot aku gi beli...semalam nk gi da basuh kete..layan sat conversation aku ngn brader tu..


brader : dik, arini lambat la..(sambil tunjuk kete yang banyak)
aku : ermm...
brader : basuh kete tok balik kn?basuh la esok lusa...basuh awal2, kete nanti kena ujan ke...kotor..bla..bla...
aku : k ar, len kali saya datang
brader : dulu da pernah datang skali kn?
aku : a'aa..npe bang? nak bagi diskaun ke 2nd tyme datang? (huh! tak nyabar2..hahaha, eksited2)
brader : bole je..no hal la diskaun2 ni...

hahaha...senang je..kite kne gi kedai yg slalu kite gi..kes aku special sket..dtg skali, dye da egt da mondok aku..muehehehe...bagos2...mane ar dye tak egt..tyme tu, barang banyak siot..dlm bonet, ade plastik2 barang..kat seat belakang, ade kasut ksha & barang segala bagai..penat dowg kne angkat barang...hahaha..puas ati keje dowg...bersih pastu lame gile dowg bersihkan...nak balik selangor, mondok kena bersih2..

pas tak jadi basoh mondok, aku menapak jap kat umah ksha..maleh aku nak naik bilik..sejam je..kul 5.30 nak kuar ngn zaher, epul, fatin...berbuka kat kfc..awal tak awal la..kitowg sampai kfc kul 6.10..kosong je lagi..jdi, decide gi main game kat tepi karok..3 kali aku main basketball..hehehe...hebat2!! main jaring2..egt lagi..dulu aku selalu main bende alah tu lepas main bowling kat klang parade..kat klang prade, bayar sehinggit je..murah..kat ganu, kne bayar rm2...siyes shit..aku rindu nak main bowling...member2 aku minat karok..lagipown mahal la bowling kat ganu..aritu aku ngn family aku gi TER..sekali main rm7...pastu lane dye xbes..bunyi bising gle...bola licin..serba serbi tak bes ah...mahu main bowling kat klang parade..da ngidam ni!!!!








nota kaki:
4 hari lagi nak balik..
yabedabeduu!!!

4 comments:

aku dan hidupku.. said...

hahahahaha yag pnting time ak lumber keta ngan epul, ak kalah. kaung asam.....

nadia said...

hahaha...
ko baru je bwak kete,
epul da terror...
muehehe

hamzah ian said...

weh.. header ko mmg cun la.. aku da ckp kan?? hehe

nadia said...

hamzah:
siyes..
terharu sampai nak baca comment ko banyak kali..
tak pown nak print comment ko & tampal kat board bilik aku...
hahahaha...