Saturday, August 28, 2010

ko patut tahu rasa bersyukur..

ko rasa tak cool sebab
bf ko tak reti nak romantik dua puloh empat jam dengan ko..
bf ko tak reti nak pujuk ko..
bf ko tak paham2 ati ko..
bf ko jarang beli apa2 utk ko..
bf ko selalu tido tibe2..tak bagitahu pown..
bf ko kuar je ngan member2 dye, tyme ko ekcited nak tepon..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TAPI...
ko akan rasa, bf ko tu mr right bila..
sanggup jumpa family ko, even tyme tu gerun nak mampus tengok muka garang ayah ko
bf ko ajak family dye & terus kenalkan ko teman istimewa dye
bf ko bawak ko gi jumpe member2 dye..
sanggup teman tengok wayang, even tyme tu bf ko demam
sanggup tolong family ko angkat barang sebab pindah umah
sanggup redah sama2 cari bukit damansara sebab lappy ko rosak & family ko xde masa nak hantarkan lappy ko...
sanggup teman ko kat KL sentral sampai 3 jam sebab bas ko lambat sampai
susah payah teman ko tyme sedare mare ko sakit..bf ko sanggup bangon pagi2 ambik ko kat stesen komuter & hantar ko balik kg..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebenarnya bila ko rasa bf ko tak cool, rupa2nya banyak lagi bende yang watkan ko rasa tak nak lepaskan dye & ko akan rasa beruntung gile dapat bf ko..



"Never ask why I love you, just accept that I do, and that I will love u for the rest of my life"








nota kaki:
en asri, tengs for everything..
u make my life complete..

4 comments:

aku dan hidupku.. said...

HEHEHEHEHE

Che Armster said...

jiwang. hehek

nadia said...

aku dan hidupku (fatin):
gelak lak ko eh..

nadia said...

che armster:
sekali skala berjiwangan..
hahaha