Thursday, October 7, 2010

aku tak paham

aku tak paham.
motif kau bagi aku topup.
niat aku baik..
nak dengar masalah kau.
nak telefon.
tapi kau tak bagi aku telefon


da bape hari aku tak dengar suara kau.
oke.fine subuh tadi dah dengar.
suara kau marah2 aku
sebab tak tidur.5.30 am


aku tak paham.
apa yang jadi kat kau.
mana aku tak bengang?
aku nak kongsi.kau tak nak.
pastu kau merana sorang2.
kau ingat ni main tarik tali?


kalau aku tak jadi mangsa aku tak kisah.
kau diam 1 malam.
pastu, esok kau buat macam takde apa2 berlaku.
kau ingat aku patung?


mana aku tak tension.
minggu depan aku ada 8 list tertunggak.
2 test.3 assignment.3 group presentation.


tambah lagi ngan perangai kau.
memang tambah sakit ati.


sampai 1 ketika. aku memang tak tahan.
malam semalam aku mintak jadi single.
kau tak bagi.
then, kau buat aku macam ni, boleh pulak?





nota kaki:
aku dah tak tahu nak letak feeling apa dalam hati.
bila kau mcm ni.
tapi yang pasti aku dah lali.
bila aku dah fed up, aku akan senyap.
aku akan tunggu bile kau nak ok..

4 comments:

aku dan hidupku.. said...

sabar..
ko kn ckp de pasang surut..
nt ok la..2..
biae=r die selesaikan masalah die lu..

nadia said...

aku dan hidupku a.k.a fatin>>>>

thanks beb..
ko ade je ble aku perlukan ko..

HeartBreaker said...

ahahahaha...
adat ah bile bercinta...
lau takut d lambung ombak,jgn berumah d tepi pantai...
sabaw je la...laki nie lau ko nk tau...susah nk kongsi cite ngn sape2...lg suka simpan sorg2..tp bile sampai 1 tahap nti dye akn cari seseorg utk diluahkan..chill beb! ^_^

nadia said...

HeartBreaker>>>

thanks wehy..