Monday, December 20, 2010

Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future

.aku sayang kau.


aku pendek , kau tinggi sikit
aku gemok, kau kurus melidi
aku kuat merajuk, kau tak reti nak pujuk
aku sibuk belajar, kau sibuk kerja
aku banjar, kau jawa
aku sayang kau, kau cinta aku



biar kita berbeza, tapi kau dah curi hati aku sampai tak nak pulangkan hati aku..biar tiap kali gaduh, aku memang sengaja cari pasal, mintak clash..tapi kau buat takde perasaan & tak lepaskan aku..tats why..cerai tu..hak lelaki kan? kalau tak, dah cerai talak 3 dah..keh keh keh



biar tiap kali aku marah + merajuk ngan kau..tapi kau memang buat takde perasaan untuk pujuk aku balik..pastu esoknya kau buat macam kita tak pernah gaduh..takpe..sebab aku rasa kalau kau pujuk pown aku bukan ley elok sekelip mata...aku kena cool down dulu..



biar part pujuk memujuk tu buat aku paling menyampah sekali..takpe..sebab tu namanya kau bukan player yang asyik nak main main mata ngan perempuan lain..



biar sekarang kita jarang sangat jumpa..nanti bila kau dah sebut 'aku terima nikah..bla..bla..bla..' kita mesti selalu sama2 dah...tapi kau kena make sure 'aku terima nikah fazliatul nadia tau...! bukan ngan pompuan lain...



aku nak jadi tulang rusuk kau bole?



entri kali ni, buat aku fikir banyak kali..tapi Insya-Allah..kalau aku ada jodoh + restu family..aku pilih dia untuk jadi pelengkap hidup aku..en asri, pilih aku tak? hehehe




nota kaki:
en asri..tunggu saya habis belajar ye?
setahun setengah je lagi
awk gi ar kumpul duit dulu.. :D

8 comments:

M I A J A M A L U D D I N said...

haha.. comel jek syg.. =)

♥ solehah ♥ said...

waa..
so sweet la.. :)
hehe..

nadia said...

@mia

tehee :D

nadia said...

@solehah

manis macam gula2?
keh keh keh :D

aNnE said...

hehe sweetnye:)

nadia said...

@anne

tengs syg :D

Xera Tee said...

Awww...that's so sweet! <3 suka suka suka! xD

nadia said...

@xera tee

tengs syg :D