Wednesday, January 5, 2011

FREE TGV Birthday Surprise for Nuffnangers!!

nuffnang ngan TGV macam tahu2 je aku dah lama tak tengok wayang..last tengok wayang dekat raya haji haritu..



semalam, aku check email dengan mata ngantuk tapi tak sedar2 nak jugak online..tehee :)) selalunya 2 hari sekali aku check email..ti mesti ada email dari innit nuffnang pasal sape blogger yang update blog, churpchurp yang suruh buat iklan ngan email twitter sape2 yang follow..3 benda ni, mmg selalu la ada kat inbox



tapi, semalam aku dapat email lain dari yang lain dari nuffnang..macam kat bawah ni..aku dah print screen..baca ngan sore kuat2!!


klik untuk besar gedabak


muahaha..aku dapat ompat tiket nonton wayang :)) excited ni..tiket laku sebulan..apa2 cite pown boleh..


nuffnang + TGV yang murah hati bagi 1000 tiket wayang free based on bulan birthday blogger



1000 tiket bahagi dengan 4 sama dengan 250..maksudnya setiap bulan dalam 250 blogger akan dapat 4 tiket free..dan aku aku yang bertuah? pelik bin ajaib!



camne nak dapatkan tiket wayang free dari nuffnang + TGV??


syarat yang paling utama status nuffnang kau mesti GLITTERATI...dengan status ni je, kau memang dah berpeluang dapat 4 pass percuma..pastu kau kena la tunggu bulan birthday kau..




senang kan? tak yah nak buat entri pape..pastu rajin2 check email..mana tahu ada email dari nuffnang untuk kau




bila kau dah dapat pass free..jangan jadi kacang lupakan kulit..ucap trimas kat nuffnang + TGV..mana tahu lain kali boleh dapat pass free lagi..hehehe -.-''


tweet dari nuffnang


tweet dari TGV



nota kaki;
sebenarnya aku kat ganu
ni tengah paksa abg aku ambik tiket wayang kat office nuffnang
balasan : aku ambik 2, dia ambik 2..
btw, naseb baik ada tgv kat mesra mall

6 comments:

NUR AIN AZMAN said...

Wah, best nyaaaaa
jeles nya i, hhihihi
congrats laaa

btw, jom komen sini
wish me luck
thanks ya

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

nadia said...

@NUR AIN AZMAN

tehee :))
tengs

Rara Farah said...

meesra mall dh ade tgv??wow...tatau pon..lame xpegi sne

nadia said...

@Rara Farah

da ade da :) jom pegi!

- GC - said...

demmm.. kenapa aku tak dapat pn... grrrr

nadia said...

@-GC-

hehehe..tak bertuah la tu