Tuesday, January 18, 2011

biar simple, tapi kita gembira sama-sama

terima kasih dekat atin, sue, dan miemin sebab celebrate birthday aku..hehe..konon2 nak terkejutkan aku..keh keh keh..tapi tak menjadi sebab masa tu aku tgh tengok senario asam garam..hehe


haha..pesal atas kek 20 dan bukan 21? hehe..tu kau kena tanya fatin sebab dia yang beli kek birthday aku...actually dia terlupa tahun ni aku umo 21..takpe2x..atin, aku tetap muda kan? :))


peniup lilin..siap pakai tudung, pastu baru tiup lilin..punya nak tepek muka yang berminyak ni masuk belog..

acara membunuh kek..pfft!

ok, potong sopan2 sikit..muka kena sensored..hak3x


orang kuat sambut birthday aku..yang belah kanan..clap2x** hehe..dia ar tukang taja kek, tukang beli hadiah..hehe..tengs atin :) yang belah kiri tu, kena tepuk tgn gak..haha..sebab rajen naik gi bilik aku kat tingkat 5!!


hadiah dari atin, atin tahu2 je aku minat yang kreatif2, so, dia beli lampu tido..tapi still tak guna lagi..keh3x..

kad dari atin

siap bertaip2 tulisan :) yang tak ley tahan, siap ada tisu lepas tu, sembur perfume..macam zaman budak2 bagi surat cinta yang letak bedak dalam surat


hadiah dari su :)

kek yang tinggal suku..ada lagi dalam bilik aku..:))

ni lak hadiah dari miemen..miemen buat! tengs tau:))



ni lak gambar ptg tadi, aku melantak kopok lekor kat seberang takir..sedap wehy! gi sebelum kelas sistem kontena


nota kaki:
tengs en asri wish birthday paling awal2, konon2 macam advanced sebab wish sehari awal
tengs kat kawan2 sekolah rendah, menengah, matriks + umt yang wish aku :)
trimas kat blogger2 especially sarang platipus sebab selit nama aku dlm entri dia
finally, tengs kat fatin, miemen, sue sebab organize birthday aku!
sayang ketat2 :))

6 comments:

miemen said...

happy birthday!!!
skali lg...
hehe...
thanx la letak adiah x sberapa kat sni....heheheheh

nadia said...

tengs miemen..
sambut birthday aku :)

bukan photographer said...

kat mana ada jual coklat beryl's tu??tlg bgtau..kat ganu ade jual ke?xpernah jumpe kat ganu..=_="

lionteen said...

nyum2..
sdpnyee..

nadia said...

@bukan photographer

erk..tak tahu la..sebab tu member yang bagi..nanti aku tanya kat dia ok?

nadia said...

@lionteen

hehe..mmg sedap! :))