Thursday, January 20, 2011

wujud lagi manusia bangang macam ni bila bercinta



aku sebenarnya malas nak layan benda yang bangang macam kat bawah ni...tapi disebabkan tuduhan yang bangang ni..buat aku nak tepek je kat belog




KLIK UNTUK BESAR GEDABAK


dah puas baca? malas aku nak hide kan nama rus lee tu..rusli tu kawan sekolah aku..sekolah rendah..kawan2 biasa lah..tapi awek dia sentap dengan aku..ingatkan aku ada main i lap yu..yu lap i dengan rusli ni


siyes..benda ni memang buat aku tergelak..lagi2 ,masa ni aku dengan fatin kat library plus tension buat assignment sistem kontena


untuk awek2 kat luar sana, jangan jadi bangang tak bagi balak kau kawan ngan pompuan lain terutama tu kawan sekolah..except la tiba2 balak kau hantar mesej kat pompuan lain 'ai lap yu'
paham? takkan kau tak reti nak bezakan kawan balak kau dengan stok geli2 balak kau?





nota kaki:
weh pompuan, kau jeles tak kena tempat.
aku tak pernah ber 'saya', 'awak' dengan balak kau
dan takkan aku nak kapel dengan 2 lelaki..
bangang!

34 comments:

~fais~ said...

hahahahhaaha. dunia akhir zaman weh..
macam2 bnde leh jadi...

ak join ko gelak.
sangap agak nye bdk 2.

luvpinkja said...

haha. sempit nya pk. budak2 kot..!
orang macam nih lagi di layan lagi naik lemak.
tak matured langsung :)

maicher said...

hahaha.
memang cam bangang.
ak pon tumpang gelak gak.

jambz- said...

never fight with idiots, they will drag u into their level and beat u with their experience.

mR. sMiLe said...

hahaha... bangang punye pompuan.
mintak jaoh la dpat y photostat yang mcm tu... haha=)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bdk tu perangai mcm gampang kambing x penah mandi.. siyes ak terbahak syall.. kah kah.. ko bls status single kat dak tu, aku bagi thumb up.. haha

acik Dieyla said...

wahahahahah..giler la pnyer pompuan..bru kapel 2 xjdik laki bini ag..lau da jdik bini mmg kecian la laki 2 kne queen control dek pompuan g2..hahahahahahaha

platipus said...

org cmni mmg pesen mintak kene maki
kah3

nadia said...

@fais2212

budak tu sentap balak dia comment wall aku kot..hehe

nadia said...

@luvpinkja

budak2 kot..tu yg jeles semacam je..hehe

nadia said...

@maicher

nak marah dia pun ada gak..tapi bila baca balik, nak gelak je pe budak tu balas

~eZmALiZa~ said...

hek eleh..be professional la... adeii..

nadia said...

@jambz-

pergh..bila kau pandai berfalsafah ni..?
sifu! xD

nadia said...

@mR. sMiLe

hehe..tak nak ke awek macam tu? terpelihara tau..:)

nadia said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM

haha..aku gi stalker member aku punya fb..takde lak gambar awek..
status member aku tu single..

so, was2 la..mana tahu pompuan tu yg syok sendiri kan? hehe

nadia said...

@acik Dieyla

hehe..tak sabar nak tengok member tu kawen..nak tengok kena queen control ke tak

nadia said...

@platipus

pompuan tu bangang..aku tak kacau pun balak dia..

tomatokering :) said...

hahahah ! tu la pelik ngan prangai pompuan . takkan la nak kawan pon tak boleh . laki pon same je . huhu

nadia said...

@tomatokering :)

hehe..cume malang la sape yg dpt pasangan macam tu

Puteri Iqa Izyan said...

kuang3... gilos lah...


wish bufday ke jot. kecoh je minah tuh.
konpem budak kecik lagi. hahaha

sHaKiLa said...

hahaaha..
bdk ingus cair g kot... kalo aku, aku ganyang je lg pastu tepek kt belog nih bleh gak wat santapan di ptg hari..leh gelak2!!!
kakakaka

kayuburuk said...

hahha..biase la tu..budak2..xmatang lg tu..bior kn ajo dio..aku baca pon gelak..hahahha

Bob Merley said...

rusli tu hensem ke? cam nama mee segera je :)

nadia said...

@puteri iqa izyan

budak kecik kot..style comment macam kecik lagi je

nadia said...

@kayuburuk

:)) aku dah puas gelak

nadia said...

@Bob Merley

hehe..mi ruski eh?
haha..jahat gile kau..
hensem? ntah..keh keh keh
cukup la semua sifat..

MiMie AddNin said...

sabar ye..sy pun pernah kene mcm awk..tensen gler...
last2, sy avoid dr kawan baik ng budak laki tu...
mmg nk kne karate cket org gitu..
hahhaa

bukan photographer said...

serius aku gelak guling2..hahahaahahhahahaaharamjadah

nadia said...

@mimie addnin

sebenarnya kawan biasa2 je member tu..tak la rapat mana..hehe

awek dia je sentap semacam

nadia said...

@bukan photographer

keh keh keh..aku nak tompang gelak

nik rosmawati said...

aduhai..buat malu pompuan jea kan.

kelakar la kalau jumpa pompuan mcm ni.takkan nak kwn pun tak boleh.

akak relax jea hubby akak kwn ngan ex dia.coz akak percayakan hubby.masing2 dah ade life sendiri.

nadia said...

@nik rosmawati

hehe..cool la akak..
siap bagi hubby akak kwn ngan ex dia..
thumb up la XD

myra anne said...

hehehe..kte pn pnh kne serang dgn gf org. bangang punya pompuan. padahal laki dia yang selalu carik kte. n ktorang kawan cm kawan bese.

ble dh kne serang n tuduh bukan2 nk je kte boco rahsia yg laki dia tuh ade skandal ngan gal len sbnrnye. bkn kte loh. bengong!

nadia said...

@myra anne

kdg2 susah nak paham lelaki kan? dah ada 1, cukup la..ni nak psaang skandal..bajet dowg tu hensem sgt ke?

sebab tu, kdg2 ada pompuan tu cemburu gile..opps..salah..terlebih cemburu..keh3x